DEMONICAL la Cluj Napoca

TRUPE: Demonical

Trupa de death metal Demonical anunta 2 concerte in Romania. Suedezii vor canta alaturi de Vulturyon (death metal/Suedia) si Slytract (melodic death metal/Ungaria) in Cluj pe data de 2 Noiembrie si in Bucuresti pe data de 3 Noiembrie. Concertul de la Bucuresti este prezentat de Invisible Guest in parteneriat cu club Fabrica, in vreme ce concertul de la Cluj este prezentat de Hatework.
 
Demonical este un supergrup death metal format din membrii Centinex, Grave, Interment si Diabolical. Cel de-al 4-lea disc din cariera, intitulat Death Infernal, aparut anul acesta prin intermediul caselor de discuri Cyclone Empire si Metal Blade, a primit numai recenzii la superlativ din partea celor mai mari reviste de specialitate, ajungand pe pozitia 6 a topului Rock Hard Germania, respectiv locul 2 in topul revistei Legacy.
 
Concertul din Bucuresti va avea loc in club Fabrica, pretul unui bilet de intrare este de 25 ron iar accesul publicului in incinta salii de concert va fi posibil incepand cu ora 19:00. Biletele se vor gasi numai la intrarea in club, in ziua concertului.
 
In curand se vor anunta locatia precum si pretul biletului pentru concertul de la Cluj.
 
Asadar, pe 2 noiembrie la Cluj si pe 3 Noiembrie la Bucuresti sunteti invitati la un super show 100% death metal - recomandat fanilor adevarati.

Sursa: Twilight13media
Data evenimentului:   November 02, 2011  | 0 Comments  | 3191 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEMONICAL la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU