DENIAL OF GOD in Odorheiu Secuiesc

TRUPE: Akral Necrosis, Denial of God

Grupul danez de black/horror metal, Denial of God va concerta in data de 31 mai 2012 in Odorheiu Secuiesc, in Thunder Rock Club din strada Kossuth Lajos, numarul 20. Evenimentul este prezentat sub deviza A Night in Transylvania de casa de discuri Sun & Moon Records. Formatia a luat nastere in anul 1991 in Soenderborg, Danemarca si a lansat pana in acest moment un album de studio - The Horrors of Satan (2006) prin intermediul casei de discuri Painkiller Records din Belgia.

Cel de al doilea album de studio al trupei va purta numele Death and the Beyond si este prevazut a fi lansat in data de 13 iulie prin intermediul casei de discuri Hells Headbangers Records (Nunslaughter, Profanatica, Sabbat, Havohej etc) din SUA. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Black Dethe ce va figura pe acest material:

 

In deschiderea concertului trupei daneze Denial of God, va urca pe scena grupul bucurestean Akral Necrosis. Formatia a lansat in data de 27 aprilie 2012 primul album de studio, disc intitulat Pandemic Dominion. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei ce da numele albumului:
 


Pretul unul bilet este de 15 lei, iar acestea vor putea fi achizitionate in ziua concertului, la intrarea in club. Pentru rezervari, puteti trimite e-mail la adresa: info@sunandmoonrecords.com
Data evenimentului:   May 31, 2012  | 0 Comments  | 1607 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DENIAL OF GOD in Odorheiu Secuiesc

COMENTARIUL TAU