DESTRUCTION in Silver Church

TRUPE: Destruction

Metal Masters continua seria Thrash Masters cu un concert asteptat de metalistii din toata tara.
In data de 30 aprilie, in clubul The Silver Church (incinta Preoteasa) concerteaza Destruction, una din trupele de aflata in top 3 european (alaturi de Kreator si Sodom). In deschidere: Methedras (Italia; una dintre cele mai bine cotate trupe de thrash metal din noul val), Imperious Rex (trupa de thrash old school din US, New York; infiintata in California in 2005) si Rising Dream (Croatia).
Destruction a intrat deja in galeria legendelor rock. Infiintata in 1982 sub numele Knight of Deamon si-a schimbat numele in Destruction in 1984. Trupa germana a scos 11 albume vandute in toata lumea. Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara), Marc Reign (percutie) se afla in turneul mondial de promovare a albulumui „D.E.V.O.L.U.T.I.O.N“. Turneul include America de Nord, Japonia, Rusia, Germania, Israel, Franta, Spania, Slovenia, Portugalia, Bulgaria, Serbia, Grecia, Romania s.a.m.d (http://www.destruction.de/concerts_1_en.html).

Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim.ro (Sala Palatului, Magazinele Germanos, Magazinul Muzica, Live Metal Club, Magazinul Metalist, Titus - Bestial Records, www.eventim.ro). Biletele sunt limitate ca numar: 400 de 66 de lei si 50 de 100 de lei - categoria VIP (loc rezervat in backstage, poster semnat de membrii Destruction, CD oferit de o trupa din deschidere).

Data evenimentului:   April 30, 2009  | 0 Comments  | 5831 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DESTRUCTION in Silver Church

COMENTARIUL TAU