DIAMONDS ARE FOREVER: lansare DVD 'Bridges are Born'

TRUPE: Diamonds are Forever, Relative

Acum un an cei de la Diamonds Are Forever isi faceau aparitia pe scena metal clujeana si nationala. Pe data de 15 decembrie 2012 ei implinesc 1 an de cand a avut loc aceasta, iar aceasta e petrecerea lor.

http://www.facebook.com/events/170378043104971

Nu ratati un moment unic din viata lor. De aceea, ei va asteapta la o mega petrecere in Gambrinus Pub, Cluj-Napoca. Baietii nu vin cu mana goala, ci au cu ei un material unic pe care vor sa il impartaseasca cu voi., iar acesta se cheama: Bridges are Born. Este un DVD ce contine doua discuri: un concert Live de-al lor, precum si o ora de material documentar filmat de-a lungul anului. Aveti ocazia sa ii cunoasteti pe Dorin, Mitzoc, Danci, Andrei, Pityu si Horia, atat pe scena, cat si in afara ei.

Aici puteti vedea trailer-ele de prezentare:

http://www.youtube.com/watch?v=m8L-C6wBbbw
http://www.youtube.com/watch?v=gTNwjg03bRQ

Pentru acest eveniment ii au alaturi ca si parteneri de nadejde pe cei de la Resize-Media, Monster Energy si nu in ultimul rand Gambrinus (The Shelter) care vor gazdui aceasta petrecere. Bridges are Born fara Resize-Media, Baracca Film, Mad Productions, Calin Camarasan si Live Rental, Marius Costache si multi alti oameni implicati, dar mai ales voi fanii... nu ar fi fost posibil.

Evenimentul are isi deschide usile la orele 21:30, concertul incepand la ora 22:30. Pretul biletului: 15 LEI

Bridges are Born pana in data de 14 Decembrie 2012 se poate rezerva in avans. Detalii pe pagina oficiala Diamonds Are Forever si pe Facebook. Il puteti ridica in Cluj-Napoca personal, la un pret promotional pentru aceasta perioada, la sesiunea Meet & Greet pe data de 14.12 in incinta Gambrinus, la doar 30 LEI. Altfel, comenzile se fac la adresele mentionate mai sus.

Diamonds Are Forever
http://www.diamondsareforeverband.com
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband

Scars of a Story
http://www.facebook.com/scarsofastory

Relative
http://www.relative.ro
http://www.facebook.com/relativeband


Sursa: Diamonds Are Forever
Data evenimentului:   December 15, 2012  | 0 Comments  | 1873 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIAMONDS ARE FOREVER: lansare DVD 'Bridges are Born'

COMENTARIUL TAU