DORDEDUH, INDIAN FALL, THE THIRTEENTH SUN, TRANSCEATLA: concert in Brasov

TRUPE: Dordeduh, Indian Fall, The Thirteenth Sun

Clubul Rockstadt va invita pe data de 1 mai la un show eveniment ce va reuni patru nume marcante in scena underground si totodata va marca debutul Transceatla, continuarea proiectului Makrothumia.

Bilet: 15 lei

Dordeduh - Timisoara

Dordeduh este formatia lui Hupogrammos şi Sol Faur (ex Negură Bunget). De la început, muzicienii şi-au exprimat crezul: ” ţelul nostru este unirea transcendentei cu substanţa materială şi elevarea conştiintei pe cele mai înalte tărâmuri ale spiritului uman printr-un act muzical care să incapsuleze cele mai adânci adevăruri sufleteşti…

Dordeduh a lansat in 2012 primul album full-length Dar de Duh, prin intermediul labelului Prophecy Prod. Asteptarea acestui produs s-a dovedit a fi prielnica, reactiile fanilor si publicatiilor fiind deopotriva intense, pozitive, incurajatoare, trupa concertand pe teritoriul european alaturi de nume solide ale scenei black metal/avant-garde.

Dordeduh
va prezenta unul din putinele concerte live programate pentru anul 2015,.

Indian Fall - Brasov

Lansata in 1996, Indian Fall a fost trupa care a impus un nou standard in materie de compozitie si sunet, odata cu lansarea albumului Pathfinder, considerat si in acest moment unul din cele mai bune materiale discografice din istoria muzicii metal romanesti. Urmat de alte doua discuri, Indian Fall pregateste in acest moment un nou material discografic, caracterizat prin aceeasi muzica black metal, pasaje death metal si momente progresive, cu multa tehnicitate si melodie.

The Thirteenth Sun - Brasov

Originari din Brasov, The Thirteenth Sun insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

Transceatla - Timisoara

Continuarea proiectului Makrothumia, Transceatla este o readaptare atat conceptuala cat si muzicala, iar concertul din Rockstadt va fi o prezentare a primului material discografic oficial, Makrothumia si care va contine 6 piese reinterpretate ce au fost inregistrate sub numele Makrothumia intre anii 1994 si 1998. De asemenea, la scurt timp dupa aceasta lansare, trupa va lansa si un EP ce va contine piese noi ce vor marca schimbarea stilistica a formatiei.

Pagina oficiala de Facebook poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/622162614594654/
Data evenimentului:   May 01, 2015  | 0 Comments  | 1840 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DORDEDUH, INDIAN FALL, THE THIRTEENTH SUN, TRANSCEATLA: concert in Brasov

COMENTARIUL TAU