ENVIRONMENTS: lansare album 'Fraktal'

TRUPE: Environments

Environments vă invită la lansarea celui de-al treilea material discografic, sâmbătă, 16 martie la 21:00 în club Control din Bucuresti (str. Constantin Mille 4). Invitat special este chitaristul trupei Amenra, Mathieu Vandekerckhove si proiectul lui solo, Syndrome.

SYNDROME (Be)
http://www.facebook.com/syndromechurch

Syndrome este proiectul solo al artistului de origine belgiană Mathieu Vandekerckhove, cunoscut ca si chitarist al trupei Amenra, una dintre cele mai emblematice trupe de post metal/experimental din ultima decadă, în prezent semnată la celebra casă de discuri Neurot Recordings. 2012 a fost un an important pentru artist si a marcat lansarea piesei Now and Forever, cu o durata de 28 de minute și care este dedicată fiului său, Wolf. La fel ca Environments, după concertul din Control, Syndrome ia calea unui turneu european.

ENVIRONMENTS
(Ro)
http://www.facebook.com/environments33
http://environments.bandcamp.com/

Environments înseamnă Ștefan Panea(chitara, efecte), Alex Ghiță(tobe) și Marius Costache(efecte, visuals). Ei descriu muzica lor ca fiind „un suport sonor pentru o experienţă cinematică lipsită de prezenţa umană”. Cu focus pe starea dată de sunet în sine, piesele lor nu tin cont de constrângerile asociate muzicii mainstream, de refrene sau versuri. Influențele lor variază de la Steve Reich până la Brian Eno și Sigur Ros, cu trecere prin pagini de Murakami și Kerouac, dar si prin vizualele lui Magritte sau Jackson Pollock. Soundul rezultat e un imaginariu din sfera ambiental / drone, în care zgomotul e transformat într-o poveste melodică, acustică si vizuală. Albumul Fraktal a fost înregistrat la Next Dog Studio la sfârșitul lui 2012 si îl are ca invitat pe Mathieu Vandekerckhove (Amenra, Syndrome, Kingdom, C-O-R). Albumul va fi disponibil atât în format digital, cât si pe vinil. Lansarea dă în acelasi timp startul turneului european în cadrul căruia Environments vor promova noul material alături de trupa bucuresteană Valerinne în orase din Bulgaria, Slovenia, Croatia, Belgia si Germania.

După concerte, petrecerea continuă cu Montgomery Clunk.

16.03.2013
Control Club
Intrare: 20 Lei
Data evenimentului:   March 16, 2013  | 0 Comments  | 1746 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ENVIRONMENTS: lansare album 'Fraktal'

COMENTARIUL TAU