Festival de metale grele la Brasov

Bangyourbrain.com – Online Metal Magazine si Axa Valaha Productions va invita la un concert metal la poalele Tampei, Brasov, in Club Kabinet, in data de 29 Februarie 2008, incepand cu orele 18.30.

La eveniment vor participa trupele:

Abnormyndeffect - Grindcore/Brutal Death Metal – Rep. Moldova
Abnormyndeffect este probabil cea mai activa trupa din Republica Moldova, beneficiaza de un contract cu o casa de discuri ucraineana si au cantat deja de cateva ori in Romania. Totusi acesta este primul tour care include Iasi, Bucruesti, Craiova, Timisoara, Cluj, Bistrita si in premiera Brasovul.

Sincarnate - Doom/Death Metal - Bucuresti
O trupa din Bucuresti ce abordeaza un stil doom/death metal. Pentru prima oara la Brasov si nu oricum ci cu o lansare de album, lansarea primului material discografic al trupei, intitulat On the Procrustean Bed.

Mada Faca - Trash Metal - Brasov
O alta surpriza este si concertul aniversar al trupei Mada Faca, trupa adepta a unui gen thrash metal, trupa care serbeaza un an de existenta. Acest an in care au avut parte de nenumarate concerte au facut din aceasta trupa o adevarata masina de metalizat publicul.

Suffer- Death Metal - Bistrita
Suffer, fosta trupa R.I.P. care sunt buni prieteni cu death metalul de foarte buna calitate vor fi cei care vor deschide concertul din 29 Februarie din Club Kabinet din Brasov.

In premiera pentru Brasov concertul va beneficia si de un stand serios de produse metalice (CD-uri, Casete, Viniluri, tricouri).
Una peste alta sper ca v-am convins ca este un show care nu merita ratat.

Intrarea: 10 RON
Open Doors:: 18.30
Inceperea show-ului:: 19.00
Locatia: Club Kabinet situat pe Strada Mihai Viteazul nr 168, langa Magazinul Markat (in curte pe partea dreapta).

Data evenimentului:   February 29, 2008  | 0 Comments  | 3637 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Festival de metale grele la Brasov

COMENTARIUL TAU