GOJIRA: concert în București

TRUPE: Gojira

Probabil cea mai cunoscută trupă de metal franceză, GOJIRA, cântă în premieră la București pe 4 iulie la Arenele Romane din București în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival ! Biletele se pun în vânzare vineri, pe 3 martie la ora 10:00! 
 
Cu această ocazie, METALHEAD oferă fanilor și niște pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari show-uri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie-Sepultura, Behemoth și mulți alții), Evanescence (29 iunie) și Gojira (4 iulie). Pachetele se găsesc pe iabilet.ro alături de biletele earlybird pentru show-ul Gojira.
 
Nominalizați de câteva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, Magma, francezii vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcu celebri de pe toate cele șase albume din carieră trupei.
 
Combinând techical death metalul cu progressive metal, groove metal și thrash metal, Gojira au fost influențați de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.
 
Cel mai recent album al trupei, Magma, a fost lansat în iunie anul trecut prin Roadrunner Records și a fost aclamat la nivel mondial. După nominalizarea la două premii Grammy în 2016 și etichetarea lui Magma de către Rolling Stone drept cel mai așteptat album al anului trecut, francezii sosesc la București în cadrul unui show mult așteptat de fani.
 
Biletele se pun în vânzare vineri, pe 3 martie și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică de 2000 de puncte www.iabilet.ro/rețea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare dar și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.
 
 Biletele au următoarele prețuri:
-Earlybird până pe 2 aprilie: 75 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle în față scenei
-Presale până pe 4 iulie: 90 de lei Acces General și 130 de lei Golden Circle
-La intrare: 100 de lei Acces General și 150 de lei Golden Circle
 
 De asemenea, tot până pe 2 aprilie, găsiți în vânzare următoarele pachete Acces General:
-Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 de lei (reducere 50 de lei)
-Metalhead Meeting + Gojira = 210 lei (reducere 35 de lei)
 
 Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD
 
 Sursa: BestMusic Live Concerts 
Data evenimentului:   July 04, 2017  | 0 Comments  | 2203 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOJIRA: concert în București

COMENTARIUL TAU