Guitaromania in Watt club

Vineri seara, 4 martie, de la ora 21, Rock FM si revista RBT te invita in WATT Club, unde se dezlantuie GUITAROMANIA! Patru chitaristi isi dau intalnire pe scena WATT Club pentru un eveniment de exceptie de la care nu trebuie sa lipsesti!
George Patranoiu, Alberto Bolocan, Paul Simon Esperando si Alexandru Iuga, 4 meseriasi ai chitarei electrice vor oferi un show deosebit pe scena, la care esti asteptat sa vii si sa ii aplauzi. Fiecare artist are in spate un bogat bagaj muzical si o vasta experienta, cu o activitate muzicala extinsa de-a lungul multor ani care se transpune in actuala lor maestrie la chitara electrica.

George Patranoiu e un nume cu greutate, el activand de-a lungul timpului in formatii ca “Schimbul 3”, “Taxi”, “ACT”, actualmente cantand cu trupa “Metrock”.

Alberto Bolocan e strans legat de numele “Talisman”, trupa cu care el canta  de 5 ani, iar cunoscatorii il stiu din anii 90, cand activa cu trupa “Rising Shadow”.

Paul Simon Esperando, e un vechi muzician, activand inca din anii 80 in trupe precum “Colegium Rock”, “Ultimul Capitol”, “Totusi”, iar in prezent fiind liderul formatiei “Esperando”

Iar Alexandru Iuga, chitarist de blues rock de la 14 ani, colaborator a numeroase trupe din tara si strainatate, ca Samantha King, Zero, Bosquito, fiind puternic influentat de Gary Moore, Stevie Ray Vaughan, actualmente fiind parte a trupei Double A.

Fie ca esti chitarist sau nu, in mod sigur te va ridica in picioare show-ul de inalta tinuta muzicala oferit de cei patru. Asa ca vino vineri seara, 4 Martie, in WATT Club, pentru demonstratii electrizante de chitara, un eveniment de la care nu trebuie sa lipsesti!
Si ia-ti instrumentele muzicale cu tine, pentru ca dupa spectacol urmeaza Jam Session!

Pretul unui bilet este 15 RON, iar pentru a rezerva mese la eveniment suna la 021/3206024.
Watt Club, str. Vulturilor 35 A (intersectia cu str. Traian). Nu stii unde ne aflam? Foloseste acest link: http://tinyurl.com/undeewattclub

Sursa: Watt Club
Data evenimentului:   March 04, 2011  | 0 Comments  | 2088 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Guitaromania in Watt club

COMENTARIUL TAU