GUSTAVE TIGER, SNIFFYCTION și GRAY MATTERS: concert în București

The Guest organizează pe data de 18 martie 2017, în clubul Fabrica, un concert cu trei trupe female-fronted din sfera artpunk / rock'n'roll / alternative / electro cu Gustave Tiger (HU), Sniffyction (HU) și Gray Matters (RO).
 
Gustave Tiger este o trupă de art-punk formată în 2013 la Budapesta, având la activ până acum un EP (Mitanni Mares) și un full-length (At The Idyll's End), primite foarte bine de public și presa de specialitate. Este o trupă cu activitate concertistica intensă, având apariții live pe mai multe continente în orașe precum Los Angeles, San Antonio, Austin, Londra, Berlin, Viena sau Varșovia, alături de trupe ca The Crystal Stilts (USA), Jack of Heart (F), Animal Bodies (CAN), Tellus Children (SE) sau Rakta (BRA).
 
 

Sniffyction este o trupă de glam rock'n'roll / punk din Ungaria, cu  componența exclusiv feminină, formată la Budapesta în 2013. În ultima  perioadă formația s-a concentrat pe apariții live, având la activ mai multe turnee în Europa, și au lansat mai multe piese single, urmând ca în viitorul apropiat să intre în studio pentru înregistrările unui full-length.
 
 
 
Gray Matters este o trupă de electro-alternative rock din București cu o bogată activitate concertistica, atât în țară cât și în Europa, anul trecut reprezentând România pe scenă festivalului Sziget. În prezent formația lucrează la primul videoclip din carieră, fără a neglija însă apartitiile live.
 
 
 
Ora de începere a concertului este 20:30 iar prețul unui bilet este 25 de lei.

Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.
 
 Sursa: The Guest
Data evenimentului:   March 18, 2017  | 0 Comments  | 1424 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUSTAVE TIGER, SNIFFYCTION și GRAY MATTERS: concert în București

COMENTARIUL TAU