Haggard la Tabara cavalerilor medievali de la Bistrita

TRUPE: Haggard, Trooper

După o absenţă de doi ani pe scenele românesti, formaţia germană Haggard va reveni anul acesta în România, pe 14 august, cu un concert exclusiv de rock medieval, la Bistriţa. Concertul va fi unul extraordinar, unic până acum în România, pe care trupa germană îl va susţine în componenţa sa completa, de 18 muzicieni, în cadrul unei tabere de cavaleri medievali. Informaţii legate de acest eveniment sunt disponibile pe adresa www.bistritamedievala.ro.

 În perspectiva concertului de la Bistriţa, Asis Nasseri a ţinut să transmită următorul mesaj fanilor din România: “Celebrating 20 years of Haggard we will play a European tour in April, but it will be the metal-set. In August we’ll be back in your country with a special show in Bistrita and for the first time in Romania we’ll play our medieval set, also with metal, but more exclusive. See you soon!” 

Concertul Haggard şi Tabăra de cavaleri medievali vor fi organizate la zona de agrement Heidenfeld din cartierul Viişoara de către Asociaţia Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi cu Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză.

Bilete pentru acest spectacol au fost puse în vânzare prin reţelele de distribuţie Eventim şi TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta şi Cărtureşti, Magazinul Muzica din Bucureşti precum şi on-line).

Sursa: Asociaţia Bistriţa Medievală
Data evenimentului:   August 14, 2010  | 0 Comments  | 3335 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Haggard la Tabara cavalerilor medievali de la Bistrita

COMENTARIUL TAU