IN FLAMES la Bucuresti

TRUPE: In Flames

Dupa succesul  concertului formatiei  Mr Big, Phoenix Entertainment aduce in Romania trupa In Flames. Astfel, renumita formatie suedeza va concerta in data de 1 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, Sounds of a Playground Fading, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru premii Grammy, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul A Sense of Purpose. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  Come Clarity, Take This Life si The Jester Race.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Accesul la concert se face incepand cu ora 19.00.
Pretul biletelor este :
- 75 RON –pana pe 31 iulie
- 85 RON- pana la concert
- 95 RON- in ziua concertului

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.
Data evenimentului:   October 01, 2011  | 0 Comments  | 3171 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN FLAMES la Bucuresti

COMENTARIUL TAU