KISTVAEN: concert in Bucuresti

TRUPE: Kistvaen

Dark Side Booking Academy si Clubul B52 din Bucuresti va invita joi, 26 martie, la editia cu numarul cinci Dark Side Nights, cu Kistvaen si Gray Matters!

Kistvaen, singura trupa de depressive black metal din Romania, va incheia cu acest concert turneul european de promovare a albumului Desolate Ways, cel de-al doilea material discografic al formatiei, lansat la finele anului trecut: http://bit.ly/18X7sFf

https://www.facebook.com/Kistvaen

Gray Matters, trupa ce a luat nastere in 2014, li se va alatura ca invitati speciali. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care membrii trupei incerca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit. Gray Matters reprezinta "albul si negrul muzical si ideologic, combinat in nuante infinite de adevar propriu pe care aleg sa il imparta celor care au urechi sa-i asculte".

https://www.facebook.com/graymattersband

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/384360281745944/

Data evenimentului:   March 26, 2015  | 0 Comments  | 798 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KISTVAEN: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU