Kistvaen: Emotional Holocaust, concert special in Club Fabrica

TRUPE: Kistvaen

Kistvaen va sustine miercuri, 15 februarie un concert special in Club Fabrica din Bucuresti.

Intitulat sugestiv, Emotional Holocaust, evenimentul marcheaza debutul formatiei intr-o noua componenta ce va prezenta publicului un setlist special de aproximativ 80 de minute compus din piese ce vor fi incluse pe viitorul material discografic precum si o prezentare integrala a albumului de debut, Unbekannte.

Este pentru prima data cand formatia va folosi proiectii video realizate special pentru conceptul muzical devenit deja cunoscut publicului.

Concertul se va bucura si de prezenta unor formatii invitate special.

Emotional Holocaust reprezinta cu succes intregul concept liric prezent pe al doilea material discografic ce va fi lansat spre finele acestui an.

'In 2011 am inceput lucrul la urmasul lui Unbekannte. Abordarea pieselor este usor diferita fata de primul disc. Nu ne indepartam insa de ce am realizat pana acum, atmosfera ramane aceeasi, concertele vor fi probabil mai intense din acest punct de vedere. Se va experimenta mult pe partea vocala, iar intreg conceptul pare mult mai avant-gardist. Ce am compus pana in acest moment pare o evolutie naturala, atat stilistic cat si conceptual.'

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei.

KISTVAEN este singura trupa afiliata black metalului depresiv din tara noastra, cu o activitate care ajunge incet la aproape trei ani, timp in care trupa a cimentat o componenta stabila si a reusit sa lanseze un album de debut excelent sub titulatura “Unbekannte”, precedat de lansarea single-ului “Void” sub forma unui videoclip realizat de cel mai apreciat designer roman al momentului, Costin Chioreanu, care s-a ocupat si de grafica albumului de debut. “Unbekannte” s-a bucurat de prezenta a doi reputati muzicieni invitati, Niklas Kvarforth (Shining) si Inia Dinia (Negura Bunget), albumul fiind prezentat in cadrul unui turneu national si a catorva aparitii live importante alaturi de Shining, Decapitated, Venom, Nightingale, The Vision Bleak si Vulture Industries.
Data evenimentului:   February 15, 2012  | 0 Comments  | 1915 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kistvaen: Emotional Holocaust, concert special in Club Fabrica

COMENTARIUL TAU