KONESKIN: concert in Timisoara

TRUPE: Koneskin, Kultika, The Thirteenth Sun

Trio-ul italian Koneskin debuteaza in Romania cu o serie de concerte inedite, alaturi de The Thirteenth Sun si Kultika, in cea ce promite a fi una din cele mai interesante experiente live ale anului.

Koneskin - Italia - post-rock

Koneskin se afla la prima prezenta in Romania, insa o aparitie cunoscuta in componenta trupei o constituie prezenta tobosarului Sergio Ponti, membru in Dordeduh si Sunset In The 12th House.

Muzicianului i se alatura un duo remarcabil, chitaristul Gabriele Zoccolan - muzician recunoscut pentru colaborarile sale la nivel international, absolvent al studiilor de chitara clasica si acustica - si Feryanto Demichelis - detinator a peste 70 de trofee internationale, absolvent al Conservatorului de Copozitie si Pian Clasic din Pavia, responsabil pentru colaborari cu numerosi artisti, printre care basistul Ezio Bosso si Ace (Skunk Anansie).

Astfel, Koneskin poate fi descrisa drept alaturarea a trei tipare muzicale si culturale diferite, in incercarea de a oferi o muzica hipnotica, plina de ritm si intensitate, totodata imprevizibila, o forma nonconventionala a libertatii artistice.


FB: www.facebook.com/koneskin1
YT: www.youtube.com/watch?v=JIvHk_ZgMx8


Kultika - Timisoara - post-metal

Una din putinele manifestari ale genului post-metal, Kultika a devenit si prima trupa din Romania care a ajuns in gratiile a doua din cele mai importante publicatii din S.U.A., Metalsucks si Metal Injection. Lansat in 2008 la initiativa lui Fulmineos, Kultika a pornit de la influente post-black metal si a ajuns in final la o expresie perfecta a muzicii post-metal, influente venite din partea unor nume ca Isis, Neurosis sau Cult of Luna.

Acesti cinci muzicieni au incorporat sentimentul puternic al intimitatii cu manifestari violente, rezultatul fiind o abordare si o expresie muzicala proprie, plina de inovatie si personalitate.

Aflati in plin turneu de promovare a debutului discografic, The Strange Innerdweller, Kultika activeaza intr-o noua formula live, alaturi de Inia Dinia, fosta clapara Negura Bunget.

FB: www.facebook.com/kultika
YT: www.youtube.com/watch?v=mnvMNakAow0


The Thirteenth Sun - Brasov - atmospheric rock/metal

Originari din Brasov, The Thirteenth Sun insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

FB: www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun
YT: www.youtube.com/watch?v=4ZUjTAcPkFQ

Evenimentul va avea loc in clubul Daos din Timisoara, Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5, 300160. Suport : 15 LEI

Pagina oficiala de Facebook poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/1564064210496831/
Data evenimentului:   November 20, 2014  | 0 Comments  | 1662 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KONESKIN: concert in Timisoara

COMENTARIUL TAU