KRUNA 3: ROME la Bucuresti

TRUPE: Rome

Dupa ce au concertat in cadrul Dark Bombastic Evening 3, eveniment care a avut loc in Cetatea Alba Iulia in perioada 19 - 20 august, Rome a anuntat ca va canta din nou in Romania, de data aceasta la Bucuresti. Concertul va avea loc in Kulturhaus, in 3 decembrie 2011, si va reprezenta partea a treia a noului concept Donis Art, KRUNA. Biletele (30 de lei) se vor gasi la magazinele Germanos, Vodafone, Carturesti, Humanitas si pe eventim.ro.

Rome va lansa un triplu album in data de 11.11.2011, Die Aesthetik Der Herrschaftsfreiheit, care se poate deja pre-comanda pe infrarot.de, la pretul de 70 EUR.

KRUNA este un simplu joc de litere, fara sensuri sau trimiteri abstracte, dar care doreste sa dea viata unei noi forme de exprimare artistica, care sa se muleze pe structura unui eveniment muzical bine definit, cu scop clar si adresat cunoscatorului sau celui deschis la nou.

Conceptul KRUNA (…the music bible!) se bazeaza pe un cadru stabil, cu repere bine delimitate si care doreste sa-si permanentizeze statutul de eveniment unicat, prin:

- O singura zi a saptamanii: sambata
- Loc: Kulturhaus, Bucuresti
- Program fix: 19.30-21.30
- Pret bilet: 30 lei
- O singura trupa: promovare material nou
- Stand produse muzicale: Personalizat si specific trupei
Data evenimentului:   December 03, 2011  | 0 Comments  | 2482 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KRUNA 3: ROME la Bucuresti

COMENTARIUL TAU