Luna Amara & Astero

TRUPE: Astero, Luna Amară

Duminica, 31 ianuarie, clubul Fabrica va gazdui un concert care va incanta fanii rock-ului alternativ. Trupele Luna Amara si Astero vor canta pentru impatimitii genului un amestec de alternative rock, cu influente de la metal si punk pana la indie si grunge. Daca Luna Amara nu are nevoie de vreo introducere, muzica baietilor fiind bine cunoscuta publicului romanesc, despre Astero putem spune ca este o trupa relativ nou aparuta in peisajul muzical de la noi, cu cateva concerte in tara si in Bucuresti la activ, care spera sa dovedeasca (si) prin acest concert ca merita atentia iubitorilor rock-ului.
Evenimentul va începe la ora 20 iar biletele în valoare de 15 RON se achiziţionează la club, în seara evenimentului.

LUNA AMARA:
Luna amara implineste anul acesta 10 ani, perioada  in care a sustinut aproape 600 de concerte in Romania si alte tari europene, a inregistrat 3 materiale de studio- Asfalt 2004, Loc lipsa 2006 si Don’t let your dreams fall asleep 2009- a colaborat cu scriitorul Alexandru Vakulovski in cadrul unui proiect de promovare a romanului acestuia “Letopizdet”. Conceptul grafic al albumului “Loc lipsa” este semnat de artistul plastic Sorin Tara, unul dintre cei mai controversati dar si apreciati artisti de la noi la ora actuala. Luna amara  a mai colaborat cu Andreea Paduraru care semneaza regia videoclipului “Ego no. 4” si cu regizorul Marian Crisan la filmarea videoclipul piesei « Loc lipsa » featuring Ombladon(Parazitii). In 2010 Luna amara spera sa lanseze un nou album insotit si de un DVD.
http://www.myspace.com/lunamara

ASTERO:
Membrii au inceput sa se intalneasca intr-o formula stabila, apropiata de cea actuala, de prin toamna-iarna lui 2008, inainte de asta, diferiti muzicieni s-au implicat pentru scurt timp in proiect. Cautarile au continuat pana au alcatuit formula Laura Mihaila (voce), Claudiu Enescu  (tobe), Vlad Bara (chitara), Alex Goga (bass). Membrii nu pot cadea de acord cum sa descrie stilul formatiei - pana la urma au convenit sa ii spuna "rock alternativ cu influente". Atunci cand compun o piesă, fiecare membru al trupei o influenteaza cu stilul muzical personal si de cele mai multe ori rezulta un amalgam interesant de alternative si post-grunge, cu influente de la punk pana la pop si rock&roll.
http://www.myspace.com/trupaastero
Data evenimentului:   January 31, 2010  | 0 Comments  | 2351 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Luna Amara & Astero

COMENTARIUL TAU