LUNA AMARĂ: lansare disc 'Aproape' la Clubul Țăranului din București

TRUPE: Luna Amară

La cinci ani de la Pietre în alb, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. Aproape este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. Aproape se va lansa printr-un concert la București sâmbătă, 22 octombrie, la Clubul Țăranului (str. Monetăriei nr. 3) iar formația va avea alături pe scenă cvartetul de coarde Light Quartet.

Biletele sunt în număr limitat și s-au pus deja în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei în avans (40 de lei la intrare, în limita stocului disponibil).

Luna Amară – Aproape (live @ Radio Guerrilla)
 
 

În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește Aproape, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt... Ce știm sigur e că primul single se numește „Doar noi doi” și are un videoclip realizat de Resize Media care va apărea în curând. Dacă v-a plăcut Don't Let Your Dreams Fall Asleep, atunci o să vă placă și Aproape, însă veți avea și una-două surprize... Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

Tracklist Aproape:
01. Aproape
02. Doar noi doi
03. Duși de val
04. Lampioane
05. Pene
06. Prea târziu
07. Prieteni călători

Haideți așadar la concertul de pe 22 octombrie de la Clubul Țăranului din București și fiți alături de Luna Amară la lansarea noului lor material discografic!

Contact Luna Amara:
http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro 
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro
Sursa: Universal Music Romania

Data evenimentului:   October 22, 2016  | 0 Comments  | 1170 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LUNA AMARĂ: lansare disc 'Aproape' la Clubul Țăranului din București

COMENTARIUL TAU