LUNA AMARA si TEP ZEPI in club Daos

TRUPE: Luna Amară, Tep Zepi

Gandit ca un spatiu deschis concertelor, specatolelor de teatru, al proiectilor de film, lansarilor de carte, al artei in general, Club Daos ofera Timisoarei o perspective noua in ceea ce priveste miscarea culturala atat la nivel de undergrouns cat si mainstream.

Dupa Negura Bunget – (Romania), The Way Of Purity – (Italia), Kathaarsys – (Spania), Krow – (Brazilia), Eufobia (Bulgaria), Club Daos continua seria de concerte cu una dintre cele mai iubite trupe din tara, Luna Amara in deschiderea careia vor urca pe scena Tep Zepi, vineri,  14  mai incepand cu orele 22.

Pret bilet 20 lei.        

Luna Amara

Este cea mai complexa si mai controversata  aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe tv atunci cand inca nu exista un album, prezenta la toate festivalurile importante, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound alternative, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

www.myspace.com/lunamara

Tep Zepi

Este una din putinele trupe romanesti care au lansat un vinil, “Retrofetish”. Dupa acest prim material, trupa a mai aruncat pe piata albumul “Son of a dollar and a song”.

Trupa a luat fiinta la sfarsitul anului 2006 si s-a bucurat de multa atentia in chiar primul sau an, participand la toate festivalurile importante, intre care Bestival, Fanfest, Stufstock, Motorrock sau Rock la Mures.  A cantat alaturi de principalele nume ale muzicii romanesti, Luna Amara, Kumm, Coma, Trooper, Phoenix sau Girls Agains Boys (USA).

www.myspace.com/tepzepiband


Music managementul Clubului Daos este asigurat de BuBu Bookinghouse and Events  www.myspace.com/bububookinghouse
Data evenimentului:   May 14, 2010  | 0 Comments  | 2710 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LUNA AMARA si TEP ZEPI in club Daos

COMENTARIUL TAU