MANOWAR la B'ESTFEST Aftershock

TRUPE: Manowar

B’ESTFEST AFTERSHOCK 2009: 5 iulie, Romexpo. A patra zi a festivalului B'ESTEST 2009 va fi dedicata fanilor muzicii rock si va avea drept cap de afis legendara trupa heavy-metal MANOWAR!

Formata in prezent din Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan si Scott Columbus, Manowar este unul dintre cele mai reprezentative nume ale genului heavy-metal si, conform Guinness Book of World Records 1984, ‘cea mai zgomotoasa trupa din lume’. Pe parcursul unei cariere de peste un sfert de secol, Manowar au lansat 10 albume de studio, 3 albume live, precum si numeroase single-uri, EP-uri, compilatii si DVD-uri, atragandu-si un numar impresionant de fani dedicati (numiti "Manowarriors" sau "Immortals").

Celelalte nume confirmate in programul B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt HOLYHELL, TROOPER, THUNDERSTORM si NEXUS.

 

Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta precum si online, de pe www.myticket.ro, fiind disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei (Zona A, din fata scenei), in Zona A accesul copiilor sub 12 ani fiind strict interzis.

Data evenimentului:   July 05, 2009  | 0 Comments  | 2198 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR la B'ESTFEST Aftershock

COMENTARIUL TAU