MASTIC SCUM si NECROVILE la Bucuresti

TRUPE: Days Before Disappearance, Mastic Scum, Necrovile, Psychogod, Vepres

MetalSupport va invita sambata, 16 aprilie, in Club Fabrica din Bucuresti (Str. 11 Iunie, nr. 50), la un concert cu trupele:

Mastic Scum
Necrovile
Psychogod
Days Before Disappearance
Vepres


Biletele costa 15 lei si pot fi achizitionate in seara concertului la intrarea in club. Accesul se va face incepand cu ora 19.00.

Mastic Scum
Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor '90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album Dust, lansat spre sfarsitul anului 2009, a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010, formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului “Funeral Nation Tour” alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimbat usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca nou basist.

Necrovile
Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acelasi an aparand primul album al trupei, The Pungency of Carnage. Necrovile a efectuat pana in prezent cinci turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless etc. Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care vor fi prezenti la concert vor avea ocazia sa asculte cateva din noile compoziii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.

Psychogod
Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie  2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei formatii care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial. In martie 2010, Alexandra paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din  underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc. In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei We Are Not filmat in clubul The Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze. In decembrie 2010, Nicu paraseste trupa din motive personale, fiind inlocuit de Mausi (chitara). Odata cu venirea noului membru stilul se schimba intr-un amestec de  groove metal/hardcore/death metal.

Days Before Disappearance
Days Before Disappearance este una dintre cele mai energetice tinere trupe ale scenei bucurestene. Ei sunt puternic influentati de isteria si viteza grindcore, dar si de riffurile clasice de death metal sau de groove-ul hardcore, deocamdata fara niciun material lansat oficial, dar cu multiple aparitii live de-a lungul timpului.

Vepres
Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc, Vepres abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black.
 

Data evenimentului:   April 16, 2011  | 0 Comments  | 3127 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MASTIC SCUM si NECROVILE la Bucuresti

COMENTARIUL TAU