MOTORHEAD la B'ESTFEST

TRUPE: Motörhead

Festivalul B’ESTFEST, ajuns la cea de-a treia editie, se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a cinci zile: 1, 2, 3, 4 si 5 iulie 2009. Ziua Zero, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului: THE KILLERS! Ultima zi a festivalului, B’ESTFEST AFTERSHOCK, va fi dedicata fanilor muzicii rock si va avea drept cap de afis legendara trupa heavy-metal MANOWAR!

 

Artistii confirmati pana in prezent sunt:

Pe 2 iulie: MOBY, MOTORHEAD, POLARKREIS 18, AYO, LES ELEPHANTS BIZARRES si GRIMUS

Pe 3 iulie: ORBITAL, FRANZ FERDINAND, KLAXONS, GABRIELLA CILMI, ALTERNOSFERA si AB4

Pe 4 iulie: SANTANA, THE CHARLATANS, THE TING TINGS, LOOPTROOP ROCKERS, GRAVITY CO si THE MOOoD

 

Biletele de o zi, valabile pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (2, 3 sau 4 iulie), sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta, putand fi achizitionatela urmatoarele preturi 110 lei, pana la data de 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie pot fi achizitionate la pretul de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

 

www.bestfest.ro

 

Data evenimentului:   July 02, 2009  | 0 Comments  | 3397 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOTORHEAD la B'ESTFEST

COMENTARIUL TAU