NEGURA BUNGET: Spirit Of The Land Tour 2010 ajunge in Bucuresti

TRUPE: Akral Necrosis, Eufobia, Inopia, Negura Bunget

Dupa o absenta de aproape doi ani de pe scenele bucurestene, NEGURA BUNGET revin in clubul Suburbia pe data de 22 ianuarie.

Cu un nou line-up si compozitii proaspete, NEGURA BUNGET pornesc la drum intr-un turneu european ce va cuprinde nu mai putin de 75 de date. Intitulat "Spirit Of The Land" turneul se va desfasura in perioada ianuarie – mai a acestui an si va avea incluse in premiera in cariera trupei concerte in tari din Balcani precum Bulgaria, Grecia, Macedonia si Turcia.

Alaturi de NEGURA BUNGET pe scena din Clubul Suburbia vor concerta suedezii de la DAEMONICUS, EUFOBIA din Bulgaria, precum si trupele autohtone INOPIA si AKRAL NECROSIS.


NEGURA BUNGET a luat fiinta in anul 1995 in Timişoara si a lansat de-a lungul timpului sase materiale discografice. Albumul "OM" din anul 2006 a primit critici extrem de pozitive in presa romaneasca si in cea straina, fiind notat cu 10/10 in Rock Hard Magazine (DE), 14/14 in Legacy Magazine (DE), 9/10 Ón Terrorizer Magazine (UK), 5/6 Ón Zero Tolerance Magazine (UK), 10/10 pe Nocturnal Hall, unde a fost desemnat si albumul lunii (www.nocturnalhall.de), 9/10 pe Metal Observer (www.metal-observer.com), 9,5/10 pe www.metalteamuk.net, 5/5 pe www.BloodDawn.de si 10/10 pe www.metal.de, o performanta uimitoare pentru o formatie romaneasca.

In octombrie 2007 NEGURA BUNGET au semnat un contract cu o noua casa de discuri, Lupus Lounge / Prophecy Production din Germania si se pregatesc sa scoata pe piata in primavara lui 2010, dupa o asteptare de mai bine de doi ani, varianta re-inregistrata a albumului "Maiastru Sfetnic", "Maiestrit", care va fi lansat de Prophecy Production in acelasi timp cu DVD-ul "Focul Viu", filmat de timisoreni in cadrul concertului Paradise Lost de pe 19 ianuarie 2008 de la Romexpo, Bucuresti.

www.negurabunget.com

www.myspace.com/negurabunget

Daemonicus este una dintre marile sperante ale scenei suedeze de metal extrem, cu un parcurs ascendent inca de la inceputul activitatii, cu doua materiale demo foarte apreciate de publicatiile de profil din Scandinavia, lansate in 2006 si 2007, materiale ce au starnit interesul casei de discuri suedeze ViciSolum Productions care a lansat in anul 2009 albumul de debut al trupei "Host of Rotting Flesh". Considerat un material ultra agresiv, dar si melodic, influentat in egala masura de vechea scoala suedeza death metal, gen Dismember sau Entombed, de versatilul curent black metal scandinav gen Dissection, dar si de clasicii Morgoth sau Cancer. Pentru prima data in afara teritoriului scandinav, Daemonicus au ales zona Balcanilor pentru a performa alaturi de cea mai titrata trupa black metal romaneasca, cele sase concerte din Romania, Bulgaria, Grecia si Macedonia facand parte din turneul de promovare al albumului de debut, dar si de prezentare a noului material, ce va fi lansat foarte curand in format 7" vinyl EP sub egida Sound Pollution / ViciSolum Prods.

www.daemonicus.nu

www.myspace.com/wwwdaemonicusnu

Eufobia, in acest moment cea mai importanta trupa a undergroundului death metal bulgar, va lansa in cadrul show-ului de la Bucuresti al doilea album de studio, intitulat "Insemination", un material care imbina death metalul de factura clasica cu certe influente techno-thrash, suprapuse unui concept inedit, care aduce aminte de vechile albume Carcass sau de isteria noilor trupe porngrind. Cu o coperta "bolnava", realizata de designerul roman Costin Chioreanu, care a fost interzisa pe myspace si alte platforme de comunicare virtuala, cu doua videoclipuri bonus, in afara celor opt piese scurte si nervoase, distribuit oficial in Bulgaria prin cea mai mare retea de distributie rock / metal, Wizzard Ltd, si in Statele Unite ale Americii prin Sevared Records, noul album Eufobia candideaza cu succes la cel mai bun material realizat vreodata de o trupa underground bulgara.

www.eufobia.com

www.myspace.com/eufobiacarnage

In deshiderea primului concert NEGURA BUNGET din capitala in anul 2010, vor concerta trupele bucurestene Inopia, una dintre cele mai interesante trupe din noul val, cu o combinatie melodic metal cu instrumente clasice, ce aduce aminte de Haggard sau Skyclad si Akral Necrosis, cel mai important nume in materie de raw black metal al scenei din Bucuresti.

www.myspace.com/inopiainopia

www.myspace.com/acralnecrosis

Biletele pentru concertul NEGURA BUNGET plus special guests costa in avans 25 RON si pot fi procurate pana la data de 21 ianuarie online la Eventim.ro, TicketPoint.ro, MyTicket.ro, din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Muzica, Sala Palatului si din clubul Suburbia. In ziua concertului pretul biletelor va fi de 35 RON.

Concertul NEGURA BUNGET plus special guests din Clubul Suburbia de pe data de 22 ianuarie 2010 este produs de One Event si Axa Valaha Productions.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one(at)event.mu si la axa666(at)yahoo.com.

Sursa: Coro - Axa Valaha
Data evenimentului:   January 22, 2010  | 0 Comments  | 2970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET: Spirit Of The Land Tour 2010 ajunge in Bucuresti

  • Stand Bestial Records/Rocris Disc la acest concert: CDuri, reviste, DVDuri, tricouri.

    Titus/Bestial Records

    1. Posted by Titus | 18 Ianuarie 2010 12:37
COMENTARIUL TAU