NERVOCHAOS: concert in Bucuresti

Pentru seara din 14 iunie 2014 in clubul Private Hell din Bucuresti, sunteti invitati de catre Romanian Thrash Metal Club la un show death metal asigurat de trupa braziliana NERVOCHAOS, avand ca invitati trupele Vidma si Chaos Cult din Bucuresti.

NERVOCHAOS a luat fiinta in primavara anului 1996, cu ideea de a crea o muzica agresiva si haotica spargand barierele de death metal si hardcore .

NERVOCHAOS si-au castigat statutul de cult in scena muzicii extreme prin munca depusa in ultimii ani, oferind o extravaganta autidiva in felul lor unic .

Demo-urile lor au devenit incet incet obiecte de colectie in mediul underground, atragand astfel un fan base statornic ce le-a oferit suportul si pentru materiale viitoare.

Nervo Chaos a fost lansat la sfarsitul anului 1996, fiind primul demo lansat de trupa. Au urmat pe rand in 1998 Pay Back Time primul lor CD, Disfigured Christ un nou demo in 2000, Legion of Spirits Infernal in 2002, Necro Satanic Cult in 2004, Quarrel in Hell in 2006, Battalions of Hate in 2010, si To the Death ultimul lor material in 2012.

Dupa ce au impartit scena cu mari clasici, cum ar fi Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator sau Carcass este ușor sa iti dai seama de unde isi trage trupa inspirația, desi daca ne intrebati pe noi credem ca (overall) Suffocation este principala sursa de inspiratie.

Pretul biletelor este de 15 lei si vor fi disponibile la intrare in ziua evenimentului.
https://www.facebook.com/NervoChaos
https://www.facebook.com/VidmaOfficial
https://www.facebook.com/ChaosOfficial
http://www.youtube.com/watch?v=F9Nd6E8GWBk

Sursa: Romanian Thrash Metal Club

Data evenimentului:   June 14, 2014  | 0 Comments  | 1475 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NERVOCHAOS: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU