NOVEMBRE (it), ISOLE, SHORES OF NULL, DinUmbra - Quantic, Bucuresti

TRUPE: DinUmbra, Isole, Novembre

Luni, 12 septembrie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Quantic - Intrarea Grozavesti

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la pretul de 35 lei pana in seara concertului, urmand ca pe 12 septembrie pretul unui bilet sa fie de 40 lei.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Formatia italiana Novembre revine in Romania, la o distanta de 10 ani de la ultimul concert sustinut in tara, in luna septembrie, unde va sustine doua concerte la Bucuresti in Club Quantic, pe 12 septembrie respectiv 13 septembrie la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub.
Novembre isi vor promova cel mai nou material de studio, Ursa in cadrul acestui concerte, album ce a fost lansat de catre casa de discuri Peaceville Records.
Albumul a fost lansat la 9 ani distanta de ultimul lor material The Blue. In 2016 trupa ii are in componenta pe Carmelo Orlando, Massimiliano Pagliuso, Fabio Fraschini si David Folchitto.
Alaturi de acestia la Bucuresti vor ajunge suedezii de la Isole, italienii de la Shores of Null si romanii de la DinUmbra. La Cluj Napoca, pe scena din Flying Circus Pub vor urca Isole si Shores of Null.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1764514213778906/

NOVEMBRE (Italia) - https://www.facebook.com/Novembre-9166507723

ISOLE (Suedia) - https://www.facebook.com/Isoleofficial/

SHORES OF NULL (Italia) - https://www.facebook.com/shoresofnull/

DinUmbra (Romania)
https://www.facebook.com/dinumbra/

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la pretul de 35 lei pana in seara concertului, urmand ca pe 12 septembrie pretul unui bilet sa fie de 40 lei."
Data evenimentului:   September 12, 2016  | 0 Comments  | 3603 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NOVEMBRE (it), ISOLE, SHORES OF NULL, DinUmbra - Quantic, Bucuresti

COMENTARIUL TAU