OST Mountain Fest


Ost Mountain Fest este primul festival de anvergura din Romania, unde muzica underground va aduce, pe scena de la poalele Caraimanului, peste 20 de formatii rock din tara si din strainatate.

Intre 6-8 august 2010, Poiana Mare din Valea Cerbului va rasuna de muzica death, trash, doom, gothic, black, viking si de duruitul esapamentelor motocicletelor de la Chopper Academy. In acelasi timp, voluntarii de la Asociatia MaiMultVerde ne vor invata sa colectam selectiv deseurile menajere.

Festivalul va deveni pe parcurs un brand national, iar prin intermediul formatiilor si a fanilor din stainatate, care vor participa, zona Busteni va fi promovata peste hotare, devenind in timp un punct de atractie important atat pentru turisii straini, cat si pentru cei romani.

La Ost Mountain Fest veti avea parte de activitati, concursuri si distractie pe tot parcursul celor 3 zile:
- conferinte de presa
- lansari de albume
- sesiuni de autografe
- bunjee jumping
- tir cu arcul
- tatuaje
- parada moto
- rockoteca in locatia festivalului ce va tine pana-n zori, cu acces gratuit
- concursuri moto

Programul festivalului:

VINERI
Concept Insomnia
Funebre
Grimegod
Hyperborea
Kistvaen
Negative Core
Negura Bunget
She's Dead


SAMBATA
Abigail
Ashes You Leave
Ava inferi
Eisheilig
Inopia
Omega Lithium
Tiarra


DUMINICA
Belphegor
Bucium
Bucovina
Carpatica
Eternal Tears of Sorrow
GOD
Gwydion
Northland


Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim si la partenerii autorizati din toata tara dupa cum urmeaza:

Sunt puse in vanzare 2000 abonamente si nu va exista posibilitatea achizitionarii de bilete pe zile dintr-un motiv foarte obiectiv:
OST Mountain Fest este un eveniment socio-cultural care se desfasoara pe parcursul a 3 zile si dorim ca participantii sa fie prezenti pe intreaga perioada de desfasurare.
In pretul biletului este inclusa camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive si sociale care vor fi desfasurate, accesul la zona de autografe.
Pretul unui abonament pe toate cele trei zile este de 100 lei pana pe 31 mai 2010 si de 150 lei dupa data de 1 iunie 2010 inclusiv in timpul festivalului, la intrare.

Distribuitori autorizati
www.eventim.ro
Magazinele Vodafone
Magazinele Germanos
Librariile Carturesti
Librariile Humanitas
Bestial Records - Titus Constantinescu (Mobil: 0722.814.991 , E-mail: titus@bestial.ro / YM: dark_distro)

Cazare
Pentru informatii legate de posibilitatile de cazare in Busteni puteti face rezervari prin www.elysse.ro (agentia de turism oficiala a festivalului) sau puteti accesa site-ul: www.infopensiuni.ro/busteni/cazare-vile-pensiuni-busteni In apropierea locatiei festivalului va fi amenajata, special pentru paricipantii la festival, o zona de campare prevazuta cu toalete ecologice, dusuri (contra cost), zona respectiva fiind pazita, accesul facandu-se pe baza abonamentului la festival.

Data evenimentului:   August 06, 2010  | 0 Comments  | 3728 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OST Mountain Fest

COMENTARIUL TAU