PHANTASMA la Cluj Napoca

TRUPE: Loudrage, Malpraxis

Vineri, 16 Martie 2012, Blaster Promotion i MetalSupport va invita inceand cu ora 20:00 in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca la un concert cu trupele: Phantasma, LoudrageMalpraxis si Marchosias.

Pretul unui bilet este de 15 lei.


Phantasma
Phantasma
este o trupa slovaca de Death/Black Metal cu o activitate concertistica bogata de 20 de ani. In octombrie 2010, formatia a lansat albumul Book of Phantasma prin intermediul Apocrypha Records (Statele Unite), iar in martie 2011 a deschis concertul Enslaved din St. Petersburg (Rusia).

Membrii:
Amriel - voce,chitara
Ryhak - tobe
Darzagh - bas

www.facebook.com/phantasma666
www.myspace.com/phantasma666

Loudrage
Loudrage
s-a format in 2005 la Ludus, dar activitatea concertistica a trupei a inceput doar in 2006. De-a lungul timpului, Loudrage au sustinut concerte alaturi de nume importante ale scenei metal cu ar fi: Sepultura, Vital Remains, Opera IX, Torture Squad, Negura Bunget, Nuclear, Sanatorium, Grave, Belphegor sau Nile. Pe plan discografic, Loudrage au lansat un EP (Rage Unleashed - 2008), 2 demouri (Promo - 2006 si Pungent Roots - 2011) si un DVD (Groovy Dracula Tour - 2007), urmand ca anul acesta sa lanseze un nou EP si primul album de studio.
Stilul abordat de Loudrage este Groovy Death Metal, iar componenta trupei a ramas aceeasi inca de la inceput: Bestial (chitara), Vomital (bas), Canibal (tobe), Molester (voce).

Membrii:
Molester - voce
Vomital Juanito - bas
Bestial Armando - chitara
Canibal Fuego - tobe

www.loudrage.com
www.facebook.com/loudrageband
www.myspace.com/loudrage

Malpraxis
Originara din Cluj, tanara trupa Malpraxis a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in Necrovile, si Cristi (voce, ex-Skullp). Line-up-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat de Malpraxis este un Death Metal brutal cu influente vaste de la Dying Fetus si Suffocation, pana la Skinless, Disavowed si Decapitated, dupa cum trupa insasi declara.

Membrii:
Cristian Aionese - voce
Valentin Nantu - chitara
Ionut Burcusel - bas
Florin Gheorghita - tobe

www.facebook.com/Malpraxis
www.myspace.com/malpraxisro

Marchosias
Atestari ale numelui Marchosias isi au originiea in textele Clavicula Solomonis, o scurta ierarhie a unui numar de 72 entitati demonice conjurate de regele Solomon. Un demon caruia i se promite reintrarea in rai, Marchosias este un simbol al razbunarii, al razvratirii, o flacara de ura ce-si biciuieste adversarii, sub aripile lui luptand Mørke (ex-At My Funeral), Strigat (Deirune), Dantes Cristo (ex-Wolf), Csaki Romeo (Horrify, ex-Illusion of Control) si George (Decease, She Wolf, ex-Metal Up Your Ass). Fondarea trupei a avut loc la jumatatea anului 2011, in Cluj Napoca, Romania, abordand un stil musical destul de dificil de incadrat intr-un tipar standardizat. Este rezultatul unor preferinte muzicale destul de variate, o imbinare de stiluri diferite, fiecare membru lasandu-si amprentele asupra produsului final. Backgroundul muzical principal al trupei este Black Metal, suferind o invazie drastica de influente din sfera multor altor genuri de Metal.

Membrii: 
Mørke - voce
Strigat - chitara, voce
Dantes Cristo - chitara, voce
Csaki Romeo - bas
Alb George - tobe

www.facebook.com/marchosias.band
www.myspace.com/marchosias_band
 

Data evenimentului:   March 16, 2012  | 0 Comments  | 2002 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PHANTASMA la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU