Primal Therapy Tour 2011: concert !nsult la Cluj

Dupa participarea la OST Mountain Fest in vara 2011, polonezii de la !nsult revin in Romania in turneul de lansare al primului lor album: Primal Therapy. !NSULT reprezinta scena poloneza de alternative metal, un amestec energic si brutal de influente din  cele mai diverse subgenuri ale scenei metalice, al carui numitor comun este vocea puternica si melodioasa,  in timp ce tematic trupa se raliaza unui concept radical, rezumat din dezgust, ura si dezamagire.
Viteza,  brutalitate si determinare, acestea sunt atuurile polonezilor de la !nsult, intr-un show exclusiv pe scena Irish Music Pub, in 2 noiembrie 2011.
http://www.myspace.com/insultbandpl
www.insult.pl

In deschiderea polonezilor, va canta trupa clujeana de alternative metal, aflata la primul ei concert oficial - Middle Finger to Society.
Middle Finger to Society:  Trupa Alternative Rock cu influente Metal din Cluj Napoca. Trupa formata in 2011, are in componenta sa pe: Talida (Solista), Rognean Claudiu(Tobosar), Campean Paul (Chitara bass), Neculai Robert(Chitara ritm) si Marcov Vlad (Chitara solo). In prezent trupa lucreaza la piesele proprii si coveruri.
http://www.myspace.com/middlefingertosociety

Irish Music Pub – Str. Horea 5,  Cluj-Napoca
Pret bilet: 12 Ron.
2 noiembrie 2011, de la ora 21.00.


Sursa: Welcome2Cluj

Data evenimentului:   November 02, 2011  | 0 Comments  | 1711 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primal Therapy Tour 2011: concert !nsult la Cluj

COMENTARIUL TAU