RAGNAROK si NERVOCHAOS: concert in Timisoara

TRUPE: Nervochaos, Ragnarok

Axa Valaha Productions prezinta in exclusivitate concertele pe care trupa norvegiana Ragnarok le va sustine alaturi de trupa braziliana Nervochaos in luna martie in Romania. Concertele sunt parte integranta a turneului european “Occult Rituals Over Europe” pe care cele doua trupe il sustin pe parcursul lunii martie 2011.

Ragnarok este unul dintre numele importante ale celui de-al doilea val black metal norvegian, cu o activitate prolifica de-a lungul celor peste 15 ani de activitate, timp in care au lansat doua materiale demo, respectiv sase albume de studio, concertand de asemenea intens peste tot in Europa, alaturi de trupe ca Dimmu Borgir, Old Man’s Child sau Negura Bunget. Trupa care s-a aflat sub semnatura cult labelului scandinav Head Not Found pentru primele trei albume, care a refuzat Century Media si care acum se bucura de colaborarea cunoscutei case de discuri Regain Records, trupa alaturi de care Shagrath de la Dimmu Borgir a acceptat sa inregistreze partile de keyboards pe cel de-al doilea album Ragnarok Arising Realm este cunoscuta drept una dintre putinele nume ale undergroundului scandinav dedicate in exclusivitate subgenului True Norwegian Black Metal, cu certe si vizibile influente de pe primele productii Mayhem, Immortal sau Emperor. Pentru prima data in Romania, Ragnarok promite showuri incendiare, recitaluri ce vor prezenta intreaga discografie a trupei, cu accent pe ultimul lor album de studio Collectors of the King.
www.myspace.com/ragnarok
www.ragnarokhorde.com

Nervochaos, trupa braziliana provenind din fertila scena subterana din Sao Paolo si activand de aproape 15 ani, este o prezenta constanta pe scenele din Europa, ei concertand aproape anual in vestul Europei si incercand in 2011 sa cucereasca publicul din tari ca Romania, Ungaria, Cehia sau Slovacia, unde vor concerta in premiera. Caracterizata de acorduri brutale, ritmici violente, texte agresive si de celebrul sound death thrash metal brazilian, plecata in egala masura din speed si hardcore si amintind de primele productii Sarcofago si Sepultura, muzica Nervochaos este inca un dezmat vulgar de putere made in Brazil, o eterna confruntare in care de-o parte se afla saracia, somajul si violenta, iar de cealalta ignoranta guvernantilor, cinismul bisericii si brutalitatea fortelor de ordine. Nervochaos completeaza lista trupelor braziliene care vor concerta in Romania, de la celebrii Sepultura sau Krisiun, la reprezentantii letalului underground ca Claustrofobia, Krow sau Crust Division. Cu un ultim album care spulbera orice in cale, Battalions of Hate si cunoscuti drept trupa care da totul pe scena, Nervochaos vor fi marea surpriza a concertelor pe care le sustine alaturi de Ragnarok.
www.myspace.com/nervochaos

Pretul biletelor la cele doua concerte din Timisoara, respectiv Oradea, este de doar 20 de lei, alaturi de Ragnarok si Nervochaos urmand a evolua Sheol (death metal din Arad, in care evolueaza Todor, cunoscut ca drummer in Vokodlok sau Grimegod) in cadrul concertului de la Timisoara, respectiv Kathaarsys (spaniolii progressive death metal care au vizitat de mai multe ori Romania), Spiritual Ravishment (grinderii oradeni si nucleari) si Crosshair (tanara speranta thrash transillvaneana) in cadrul celei de-a saptea editii a Death Fest-ului de la Oradea.

Concertele Ragnarok / Nervochaos din Romania sunt o productie Axa Valaha Productions, in colaborare cu Daos Club si Ribcage booking. Pentru alte informatii – email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776

17.03.2011 Timisoara @ Daos Club
20.03.2011 Oradea @ Rock Star Caffe

 
Data evenimentului:   March 17, 2011  | 0 Comments  | 2871 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RAGNAROK si NERVOCHAOS: concert in Timisoara

COMENTARIUL TAU