ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

TRUPE: RoadkillSoda

RoadskillSoda { LIVE }
Afterparty w. BRUTUS! - 50% bar discount after 22.00hMarti, 25 februarie, RoadskillSoda va invita la o seara de old-school si stoner rock. Concertul din club Control deschide turneul lor primavaratic ce include un scurt periplu care-i poarta prin Craiova, Bacau si Chisinau.

Rock and roll!

Afterparty w. Cliza & Stutz + BRUTUS! ( reducere de 50% la orice bautura, dupa ora 22.00h)

Fb event

Intrare: 10 lei
Sala Berlin/ club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

✦✧ ✦✧

RoadkillSoda este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si “beards, booze, naked chicks and good vibes”. Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock ‘n’ roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic.

Bucurestenii readuc pe scena stilul old-school cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY. “Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring” este tema ce se regaseste in melodiile RoadkillSoda.


EP-ul de debut A Fucked Up Trip Gone Bad, un live recording din sala de repetitii a iesit la lumina in 2011 sub labelul Asiluum.

In aprilie 2013, formatia de ”stoner rockRoadkillSoda a lansat cel de-al doilea material discografic intitulat Oven Sun.

<< Albumul Oven Sun reprezinta trairile individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze, la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a "trairii" din perspectiva RoadkillSoda. "Happy-end" descris prin jale si deznadejde si situatii "nu tocmai roz" parcurse cu o "masca" de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia "F**k 'em with a smile". >>


Facebook: http://www.facebook.com/RoadKillSoda
Youtube: http://www.youtube.com/RoadkillSoda

 
RoadkillSoda inseamna:
Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) - voce;
 Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51, ex-Luna Amara) - chitara;
Victor “Vava” Ferezan (Tep Zepi) - bas;
 Alex “Para” Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) - tobe
Sursa: Raluca Radu - Control Club
Data evenimentului:   February 25, 2014  | 0 Comments  | 1182 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU