ROADKILLSODA: lansare 'Oven Sun'

TRUPE: RoadkillSoda

Formatia de stoner rock RoadkillSoda se pregateste de lansarea celui de-al doilea material discografic intitulat Oven Sun. Concertul de lansare va avea loc pe 27 aprilie in Panic! Club din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00. RoadkillSoda pregatesc si cativa invitati speciali pentru show-ul lor, numele acestora fiind divulgate in curand.

Dupa concertul de la Bucuresti RoadkillSoda va porni intr-un turneu national care ii va duce prin cele mai importante orase din tara, unde fanii ii vor putea asculta live. Admiratorii genului “stoner” au putut deja sa isi faca o idee despre sound-ul noului album, piesele de pe Oven Sun fiind disponbile pe contul de Facebook si Youtube al formatiei.

Albumul Oven Sun reprezinta trairile insului, a individului trezit in pustietate, nevoit sa admire si sa accepte ambele stari, bune sau rele. De la miraje si oaze la arsura soarelui si desertul interminabil, albumul este o metafora a "trairii" din perspectiva RoadkillSoda. "Happy-end" descris prin jale si deznadejde si situatii "nu tocmai roz" parcurse cu o "masca" de suras marsav, albumul rezuma cel mai bine expresia "F**k 'em with a smile".               
           
Biletele pentru concertul de lansare vor putea fi achizitionate de la intrare.
 
RoadkillSoda este formata din:
Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) - voce
Andrei Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51, ex-Luna Amara) - chitara
Victor “Vava” Ferezan (Tep Zepi) - bas
Alex “Para” Ghita (Mediocracy, Traum, Environments) - tobe.
 
Pagini oficiale:
Facebook: http://www.facebook.com/RoadKillSoda
Event Facebook: http://www.facebook.com/events/311410842319705/
Youtube: http://www.youtube.com/RoadkillSoda
Data evenimentului:   April 27, 2013  | 0 Comments  | 1480 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROADKILLSODA: lansare 'Oven Sun'

COMENTARIUL TAU