Rock pentru viata - concert caritabil

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, în Piata Constitutiei, Fundatia “Salvati-va Îngerii” va organiza un concert caritabil în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu sprijinul Fundatiei Vodafone România. Mihai Margineanu, Les Elephants Bizarres, Vank, Sarmalele Reci, Taxi, Vita-de-Vie, VH2, Compact, Proconsul, Bere Gratis, Voltaj, Stefan Banica Jr., Iris, Dida Dragan si Corul Allegretto se vor reuni într-un concert special, intitulat „Rock pentru Viata”, pentru a sprijini initiativa Fundatiei „Salvati-va Îngerii” de strângere de fonduri destinata construirii noului spital de pediatrie Marie Curie.
Noul spital va fi amplasat pe un teren aflat în proprietatea Primariei Sector 4, Bucuresti si dat în folosinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”. Este vorba de constructia unui ansamblu spitalicesc format dintr-un corp de  spital în conexiune cu spitalul actual,  cu 274 de paturi spitalizare continua, un centru de cercetari medicale si un centru de conferinte, un hotel pentru parinti si  un restaurant dedicat parintilor, corpului medical.
Copiii au nevoie de bani pentru un nou spital, ajuta-i sa-i strânga! Depinde de noi toti sa facem acest lucru sa se întâmple. Primul pas al acestei campanii: concertul “Rock pentru Viata”.

Iata si spotul de promovare a evenimentului:




Data evenimentului:   June 01, 2010  | 0 Comments  | 3002 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock pentru viata - concert caritabil

COMENTARIUL TAU