ROCK THE CITY

TRUPE: Limp Bizkit, Queensryche

Limp Bizkit alaturi de Queensryche si Saga vor concerta in Romania, pe 28 iunie, la Arenele Romane din Capitala in cadrul festivalului ROCK THE CITY.

Concertul face parte din turneul „Unicorns N' Rainbows 2009” care va incepe pe 20 mai, la Riga/Letonia si se va incheia pe 5 iulie la Paris trecand prin Moscova, Helsinki, Kiev, Milano, Berlin, Praga, Zagreb si Sofia. Trupa va fi prezenta si la cateva festivaluri din Marea Britanie, Germania si Austria. Infiintata in 1994 in Florida, trupa formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal (clape, platane) a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume. Pana in prezent, Limp Bizkit a lansat cinci albume de studio - Three Dollar Bill, Yall$ (1997), Significant Other (1999), Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water (2000), Results May Vary (2003) si The Unquestionable Truth (Part 1) (2005).

Queensryche s-a format in 1981 si pana acum a lansat 10 albume de studio care s-au vandut in peste 20 milioane de exemplare. In toata aceasta perioada, trupa avut o activitate continua, lansand albume si concertand. Concertul de la Bucuresti promoveaza un album nou - American Soldier - care cuprinde o serie de piese inspirate din interviuri cu veterani de razboi, creand povestea spusa in cuvintele trupei. Geoff Tate si colegii sai au inregistrat albumul pe parcursul anului 2008, muncind timp de 9 luni pentru acest material. De asemenea pe album este inregistrata si vocea fiicei de 10 ani a solistului, Emily pe duetul Home Again, care examineaza implicatiile emotionale ale razboiului vazute din doua perspective: Geoff canta din punctul de vedere al soldatului si fiica sa canta din punctul de vedere al unui copil lasat in urma de tatal sau. Formula in care trupa se va prezenta la Bucuresti este formata din : Geoff Tate (vocal, clape, saxofon), Michael Wilton (chitara), Eddie Jackson (bass) si Scott Rockenfield (tobe, percutie, clape).

Saga - trupa canadiana formata in 1977 - este una dintre cele mai longevive trupe de progressive rock. Solistul Rob Moratti s-a alaturat anul trecut trupei formata din: Jim Crichton (bass, clape), Ian Crichton - (chitara), Jim Gilmour (clape, clarinet, voce) si Chris Sutherland (tobe). In primavara aceasta au si lansat primul album in aceasta formula - The Human Condition.

Portile Arenelor se vor deschide pe 28 iunie la orele 12:00, iar prima trupa va urca pe scena la orele 15:00.

 

Bilete sunt disponibile la pretul de 99 RON in magazinele Germanos din toata tara si online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.ticketpoint.ro. Posesorii biletelor achizitionate pana la data de 19 iunie la pretul de 130 RON vor beneficia de un pachet special, ce va fi anuntat ulterior de catre organizator.

 

Un eveniment organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment.

Data evenimentului:   June 28, 2009  | 0 Comments  | 3128 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROCK THE CITY

COMENTARIUL TAU