Romanian Thrash Metal Fest

TRUPE: Krow

La un an de la infiintarea primei asociatii autohtone dedicate in exclusivitate promovarii si sustinerii scenei metal traditionale din Romania, Romanian Thrash Metal Club anunta organizarea primei editii a ceea ce se doreste a fi un eveniment anual, Romanian Thrash Metal Fest, festival care incearca sa adune pe aceeasi scena, pe parcursul unei zile, public si trupe atat din undergroundul autohton, cat si din strainatate, toate legate muzical si afectiv thrash metalui si genurilor asociate.
 
In acest moment sunt confirmate opt trupe participate la prima editie a Romanian Thrash Metal Fest, de asemenea in aceeasi zi si in aceeasi locatie primitoare, Club Fabrica din Bucuresti, se va desfasura o noua editie a tRock-ului, eveniment organizat in exclusivitate de Romanian Thrash Metal Club si ajuns deja la a patra editie, dupa ce a debutat in capitala in toamna anului trecut si a ajuns in 2012 la Cluj-Napoca si Iasi.
 
Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10.00 am, urmand ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Accesul la tRock este gratuit, pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest urmand a fi anuntat in curand.
 
Primele trupe pe care RTMC are placerea sa le anunte in cadrul festivalului Romanian Thrash Metal Fest sunt KROW din Brazilia siINFEST din Serbia, doua titulaturi cunoscute publicului roman si care au concertat in trecut in Romania, atat in capitala, cat si in alte orase din Moldova sau Transilvania.
 
KROW, trupa death thrash metal braziliana, originara din statul Minas Gerais, un El Dorado al scenei extreme braziliene care a oferit scenei metal nume legendare ca Sepultura sau Sarcofago, revine in Europa pentru a-si prezenta noul album, intitulat “Traces of the Trade” si descris de publicatiile braziliene ca un candidat serios la castigarea titlului de albumul metal al anului in Brazilia. In formula clasica de patru membri, la fel ca Slayer sau vechea componenta Sepultura, Krow se produce prin ritmici violente, acorduri brutale, texte agresive si un sound particular, influentat in egala masura de sonoritatile sud-americane ale anilor ’80, dar si de noul sound European pe filiera Vader sau Behemoth, introducand ascultatorul in miezul unei confruntari eterne despre mizerie, dezgust, coruptie, sclavie si manipulare religioasa. Extrem de frenetici si agresivi in cadrul concertelor live, Krow nu se dezminte nici pe altimul album de studio, lansat la inceputul acestui an in Brazilia si urmat de concerte in fata a mii de spectatori in tara natala, de asemenea concertand ca singura trupa invitata sa deschida concertul Dimmu Borgir din Santiago de Chile, in cadrul unui concert sold-out cu 4000 de spectatori.
Krow Website
Krow Live on Youtube
 
INFEST, trupa din tara vecina Serbia care a oferit o lectie de thrash death metal extrem si brutal la inceputul acestui an, revine in Fabrica pentru un recital in cadrul Romanian Thrash Metal Fest. Trupa din Belgrad are nu mai putin de trei albume de studio deja lansate, alaturi de alte materiale demo si un EP, a concertat intensiv in Serbia si sporadic in Europa, inclusiv pe scena celui mai mare festival din tara natala, Exit Festival. Recunoscuti pentru respingerea ostentativ afisata fata de religia organizata si fata de ordinea sociala, Infest demonstreaza cu fiecare albun scos ca agresivitatea poate atinge noi forme muzicale si lirice, in plus, poate conduce destinul death thrashului sarb ultrabrutal, multe voci din presa ex-iugoslava considerandu-i etalonul noii generatii metalice din tara vecina.
Infest Myspace
Infest Live on Youtube
 
Romanian Thrash Metal Fest este o productie exclusiva Romanian Thrash Metal Club, cu sustinerea Axa Valaha Productions si al Clubului Fabrica.
 
Informatii suplimentare si rezervari de bilete la: contact@rtmc.ro

Sursa: RTMC 
Data evenimentului:   October 13, 2012  | 0 Comments  | 2490 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Romanian Thrash Metal Fest

COMENTARIUL TAU