Sâmbata de live cu BENETONE la Watt

TRUPE: Benetone cover band

Sâmbătă, 19 februarie, începând cu orele 22:30 BENETONE Band va urca pentru prima dată pe scena de la Watt Club. Te aşteaptă o seară întreagă de muzică live, de classic rock adevărat pentru că Porro, Mircea, Alex şi Thomas vor cânta pentru tine cele mai tari piese ale genului şi toate melodiile tale preferate pentru o noapte de neuitat.

BENETONE Band @ Watt Club. La mijloc de februarie te invităm să trăieşti „the classic rock experience” alături de BENETONE Band la Watt Club. De la AC/DC la Guns şi Dire Straits, de la Billy Idol la Kid Rock, BENETONE Band va cânta sâmbătă seară la Watt şi te va face să vibrezi pe ritmuri de classic rock! Nu poţi rata debutul BENETONE Band la Watt aşa că ia-ţi prietenii cu tine şi vino sâmbătă seară în Watt pentru o noapte specială marca BENETONE Band.

Preţul unui bilet este 10 RON, iar pentru a rezerva mese la eveniment scrie-ne la  contact@benetoneband.com sau sună-ne la 021/3206024. Şi dacă încă nu te-ai convins că trebuie să participi te aşteptăm online la http://benetoneband.wordpress.com .
Data evenimentului:   February 19, 2011  | 0 Comments  | 1962 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sâmbata de live cu BENETONE la Watt

COMENTARIUL TAU