SCORPIONS la Bucuresti

TRUPE: Scorpions

Trupa Scorpions a confirmat prezenta la Bucuresti pe 9 iunie, in cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena!

Scorpions si-au anuntat retragerea glorioasa din randul greilor rockului printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”,  turneu ce va incepe in 10 martie 2010 la Praga si se va termina la sfarsitul anului 2012! Incepand din 7 iunie, Zone Arena din Bucuresti se va transforma in cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formatiei Scorpions, pentru ca in 9 iunie romanii sa fredoneze alaturi de marii artisti versurile pieselor celebre lansate de trupa de-a lungul timpului.

Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult sa ii aducem pentru ultima oara la Bucuresti. Scorpions are foarte multi fani in Romania, iar spectacolul pe care ei il fac pe scena este deosebit” (Sorin Sararu – Project Events). 

Cei ce doresc sa-si ia la revedere de la celebrii rockeri pot achizitiona bilete de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) sau de pe www.biletoo.ro. 2 categorii de bilete au fost deja epuizate si au mai ramas bilete doar la urmatoarele preturi: 190 lei, 265 lei si 350 lei!

Biletele sunt disponibile in toata reteaua magazinelor biletoo.ro, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Trooper - cea mai iubita trupa de rock din Romania va concerta in deschiderea celor de la Scorpions.
Trooper a luat fiinta in 1995 si are in componenta 5 membri. Intre 1997 si 2000 grupul a organizat anual in Targoviste un festival de muzica rock. In 2001 au castigat premiul Cea Mai Buna Trupa Tanara. Urmatoarele distinctii castigate au fost: Chitaritul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, Basistul Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Buna Formatie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Buna Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar.
Pentru Trooper nu este prima data cand concerteaza alaturi de nume mari ale muzicii rock, ei mai avand la activ si concerte cu Prodigy, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth, Sepultura, Manowar, The Cult!

Concertul Scorpions din 9 iunie de la Zone Arena va incepe cu un show de exceptie, sustinut de Christian Becker & Avenue, nume cunoscute iubitorilor de muzica live. Christian Becker & Avenue canta impreuna in cele mai apreciate cluburi din Bucuresti si din tara, precum si la emisiunile de specialitate!
Avenue este un proiect nou, infiintat de trei instrumentisti de exceptie, din fosta trupa Asha: Stefan Orfescu (chitara), Marius Mirea (bas) si Ionut Serbana (tobe). Acestora li s-au alaturat alte nume cunoscute ale muzicii romanesti: Cristi Nistor (voce), Andrei Vasilache (clape), Oana Puscatu (backing).

Christian Becker a avut o colaborare indelungata cu acesti artisti. Christian impreuna cu o parte din colegii de trupa au concertat in 2006 in Berliner Reichstag. A fost un eveniment istoric unic! Concertul a fost dedicat d-nei Susane Kastner - vicepresedinta senatului german. De curand, trupa s-a ’’reinventat’’ in formula de mai sus si sunt gata sa accepte orice provocare

 
Data evenimentului:   June 09, 2011  | 0 Comments  | 4077 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SCORPIONS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU