SEPTICFLESH la Bucuresti

TRUPE: Inactive Messiah, SepticFlesh

Dupa mult aclamatul album “Communion”, Septicflesh au ajuns sa primeasca ceea ce merita: un turneu european in calitate de headliner. Sub numele de GREEK ALLIANCE Tour 2009, Septicflesh vor concerta la Bucuresti pe data de 4 iunie, in Live Metal Club, incepand cu ora 19:00.
 
Septicflesh au sunat adunarea printre conationali si vor pleca la drum cu inca patru formatii: Inactive Messiah, W.E.B, Dakrya si Dimelight.
Inactive Messiah nu sunt la prima vizita in Romania, unde si-au creat mai multi prieteni. Cum exista asa-numitul polish metal, putem vorbi de un sound greek metal, impus de Rotting Christ, iar trupa W.E.B. nu face rabat de la “matca”. Dakrya este o trupa care combina gothicul cu black metal-ul, iar cele doua voci feminine creaza o atmosfera deosebita. Despre Dimelight stim ca este o trupa relativ noua, care lucreaza acum la propriul site; Christos de la Septicflesh ne-a spus ca sunt “ceva in genul Cradle Of Filth”.
 
Pentru ca atmosfera in club sa fie cat mai degajata, se vor pune in vanzare doar 250 de bilete. Acestea se vor distribui în reţeaua Eventim [ www.eventim.ro - adică în aproape toate magazinele Germanos din ţară] si se gasesc la preţul de 45 LEI. In ziua concertului, pretul biletului va fi de 55 LEI.
 
Info trupe

SEPTICFLESH
http://www.myspace.com/septicfleshband
 
INACTIVE MESSIAH
http://www.myspace.com/inactivemessiah

Data evenimentului:   June 04, 2009  | 0 Comments  | 2669 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEPTICFLESH la Bucuresti

COMENTARIUL TAU