SHINING la Brasov

TRUPE: Indian Fall, Shining (Swe)

Shining vin in premiera in Romania pe 21 martie pentru Experimental Black Evening, unde sa ne cante (si) altfel decat cum stiu fanii, mai ales ca isi vor prezenta in mod oficial si noul album, realizat sub bannerul Osmose Productions, intitulat Klagopsalmer. In deschidere vor canta brasovenii de la Indian Fall.

Seara Experimental Black nu se va termina dupa cele doua concerte, deoarece va fi organizat un AfterParty, in barul clubului Suburban, exclusiv pentru participantii la eveniment, unde se va putea sta la un pahar de vorba (si nu numai) cu trupetii dar si cu toti cei ce doresc sa petreaca o NOAPTE Metal in Brasov.

Clubul Suburban se afla pe B-dul 15 Noiembrie nr. 86, in spatele DHL, la subsolul sediului ARDAF din Centrul Civic, www.club-suburban.ro. Cateva preturi speciale din aceasta locatie in seara evenimentului: bere pahar 400 ml: 3.5 RON, apa minerala/plata/racoritoare 500 ml: 4 RON.

O Seara Speciala, recomandata fanilor Black Metal, Doom Metal, Thrash Metal, Death Metal… Dar si altor pretendenti de senzatii tari!

Pretul unui bilet va fi de 70 RON (60 RON pana la data de 28 februarie).

Se pot face si rezervari individuale la adresa kogaiononmagazine@gmail.com, pana la data de 28 februarie. Cei interesati vor trebui sa trimita un email la adresa mentionata in care sa specifice numele, prenumele si domiciliul (oras/comuna, judet). Raspunsul organizatorului la mesajul trimis (in maximum 48 de ore) va insemna automat confirmarea rezervarii, plata biletului facandu-se in ziua concertului, la intrare existand o Lista de Rezervari. De retinut ca rezervarea biletului pe email implica achitarea in seara de 21 martie a sumei de doar 60 RON.

Mai mult, in limita stocului disponibil, doar cel ce va beneficia de aceasta rezervare va avea posibilitatea de a-si alege 2 CD-uri gratis dintr-o lista de peste 700 de albume Metal/Ambient/Industrial (pe principiul prima solicitare onorata) care ii va fi pusa la dispozitie pe email, ridicarea acestor CD-uri facandu-se in ziua concertului, dupa verificarea persoanei (pe baza actului de identitate) cu cea trecuta in Lista de Rezervari…

De mentionat ca numarul de bilete va fi limitat, la fel ca si accesul la AfterParty, pentru ca toti participantii sa poata sa petreaca pana dimineata (maximum orele 8.00) in conditii decente si confortabile.

Brasov, 21 martie 2009, Club Suburban, Orele 20.00.

Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 19 ianuarie in: Magazinele din Reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.beautyofpain.ro (Timisoara), Bestial (Titus, Bucuresti), www.bangyourbrain.com (Brasov).

 

Data evenimentului:   March 21, 2009  | 0 Comments  | 4695 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SHINING la Brasov

COMENTARIUL TAU