Terrahertz, White Walls si Jadish in concert la Satu Mare

TRUPE: White Walls

Trupele Terrahertz, White Walls si Jadish vor sustine un concert la Satu Mare in cadrul evenimentului November Rock, care va avea loc pe 9 noiembrie, incepand cu ora 20.00, la Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu".


White Walls este o trupă de metal progresiv, rock progresiv din Constanţa, România care activează din anul 2009.  
White Walls a împărțit scena cu trupe de renume internațional precum Deftones (US), The Ocean (DE), East Of The Wall (US), Blind Guardian (DE) precum şi cu alte trupe de renume din România: Trooper, Luna Amară, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru Refuz etc.  Pe data de 1 octombrie 2011, White Walls devine prima trupă românească care a susținut un concert live la festivalul ProgPower Europe. 
Componenţa: 
Alexandru-Eduard Dascălu – chitară
Eugen Brudaru – voce
Şerban-Ionuţ Georgescu – bass|
Marian Mihăilă - tobe

Publicul sătmărean i-a cunoscut la Samfest, în iulie 2012.
 
Jadish (Italia)
Jadish este o trupă feminină de rock industrial din Italia care activează din 2006.Muzica lor are un stil aparte cu un impact emoţional puternic datorită puterii instrumentale. Tonul merge de la metal la cel mai progresiv rock cu elemente melodice, clasice şi electronice. Pe lângă aceasta mai există şi originalitatea liricii multilingvistice şi a vocii inconfundabile. Susţin concerte în Italia şi în Europa, sunt invitaţi pentru prima dată la Satu Mare.
Componenţa: 
Marie Bassou – voce
Lea Moor – chitară
Vanya Kovacs – bass
Velena Moor – tobe
 
 
Terrahertz (Carei)
Terrahertz sunt o trupă de trash-metal din Carei (judeţul Satu Mare), există din 2006. După o pauză de un an şi jumătate, s-au reunit în februarie 2013 în actuala formulă, sunt foarte activi şi susţin concerte în localităţile apropiate de Satu Mare, chiar şi în Ungaria. Au în program atât piese proprii cât şi prelucrări din Moby Dick şi Road.
Componenţa:  Coşar Ioan – chitară solo
Richard Silimon Szolomajer – bass
Tasi Zoltan – tobe
Vig Tamas – voce
Pataki Csaba - chitară
 
Data evenimentului:   November 09, 2013  | 0 Comments  | 1879 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Terrahertz, White Walls si Jadish in concert la Satu Mare

COMENTARIUL TAU