The MOOoD vs The Amsterdams

Cum v-ati obisnuit deja de 3 ani , The MOOoD & The Amsterdams - doua dintre cele mai cunoscute trupe indie romanesti - se reunesc pentru un concert de sfarsit de an.

Pe 17 decembrie  baietii vor iesi din studioul de inregistrare  pentru a va oferi un show inedit pe scena din CONTROL. Asta nu ii va opri sa se intoarca la treaba si sa se pregateasca de lansarea albumelor la inceputul anului 2011.

Formata in aprilie 2006, The MOOoD este considerata o trupa de rock alternativ cu un sound brit indie-rock.
Pe The MOOoD i-ati auzit pana acum prin nenumarate cluburi bucurestene si din tara, dar si la UnderLondon Fest (2007), B'estfest 2008 si 2009, in deschiderea concertului Lenny Kravitz in 2008 (Romania), la Eurosnic Festival (Olanda – 2009), Exit Festival (Serbia – 2009) , Ciuc Summer Fest (2010).
Marius Moise (voce),BogdanSpirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Horia Stere ( bas), ne-au soptit ca primul lor album este aproape gata...si  ca va pregatesc si un videoclip.

So,  ready to spread the MOOoD!?!

http://www.myspace.com/themoodofficial
Site oficial: www.themoood.ro

The Amsterdams se lansau în 2005, ca un proiect muzical dedicat curentului indie.

Fiindu-va deja foarte cunoscuti, ceea ce va spunem nou despre ei este ca, anul acesta  trupa a sustinut un mini-turneu European la invitatia canadienilor Wolf Parade . Tot in 2010 au cantat in deschiderea celor de la The Cranberries cu ocazia concertului sustinut de acestia la Bucuresti in luna iulie.
Noul single al trupei, Island of Love se afla pe primele locuri ale topului muzical realizat de Radio Guerrilla si anunta lansarea noului material de studio The Amsterdams, realizat in colaborare cu Electric Brother.

The Amsterdams:
Andrei Hațegan (voce, synth),
Ovidiu Bejan (chitară, backing vocals),
Augustin Nicolae (bass, backing vocals, drum machine)
Andrei Ungureanu (chitară),
Paul Ballo (tobe)

 
http://www.myspace.com/theamsterdams
http://theamsterdams.com/



Intrare concert: 20 lei.
Clubul Control este situat in Str. Academiei nr. 19, in Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura.
Data evenimentului:   December 17, 2010  | 0 Comments  | 1934 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: The MOOoD vs The Amsterdams

COMENTARIUL TAU