THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti

TRUPE: Fortress of Faith, Inopia, Theatres des Vampires, Tiarra

Ne face o deosebita placere sa va spunem, in mod oficial, ca sambata, 19 martie 2011, ii veti vedea, pentru prima oara in Romania, pe cei cinci vampiri autentici cu sange latin, respectiv renumitii italieni de la Theatres des Vampires.

Show-ul ce va avea loc in Cage Club (ex LMC), din Bucuresti, este prilejuit de lansarea noului album  intitulat "Moonlight Waltz", album ce imbina cu succes elemente de gothic metal cu opera, black metal, death metal,industrial si nu numai.

Contesa Sonia Scarlet va fi  si de aceasta data  vocea feminina ce va da viata unui alt capitol, din „cronicile vampirilor”,ducandu-si mai departe renumele de „amanta a cosmarurilor tale”.


Data eveniment: 19 martie  2011
   
Locatia: Wings Club
Adresa: str. Mihai Eminescu nr.127, sector II, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.

Ora de incepere:  19.00
Ora acces public: 18.00

Formatii: Theatres des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith.

Pret bilet:  35 Lei

Biletele vandute in avans pentru Cage Club raman valabile.

Dupa concert urmeaza rockoteca pana in zori.



Iata si cateva detalii despre trupe:

Theatres des Vampires

http://www.myspace.com/theatresdesvampires

Theatres des Vampires (formata in 1994) este o  trupa italiana  cu puternice influente de  symphonic black metal,  foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia „Drink from me and live forever” invitandu-si audienta, ca o adevarata „contesa a vampirilor”, la o mica „degustare”.


Tiarra
http://www.myspace.com/tiarraband
Proiectul initial (2005) a avut o formula mai simpla  si stilul putin mai agresiv, in mare parte gothic - black. Membrii fondatori erau 4 rockeri tineri: Alex, Gil, Anda si John, adica un chitarist, un tobosar, o voce feminina si un clapar. Pana in prezent proiectul a suferit o serie de modificari atat pe plan muzical cat si din punctul de vedere al componentei membrilor, aceasta aducand la genul gothic. Transformarile au condus la o formula mai buna, astfel trupa a acumulat experienta si o identitate puternica construita din aceste cautari profitabile.Acum, stilul iese mai mult in evidenta fiind mai melodic si mai complex decat cel initial.

Inopia
http://www.myspace.com/inopiainopia

Dupa o absenta de jumatate de an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete. Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii   urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita “Aeternum”, prima parte din trilogia “Ama Sacer”. 
Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.
In concertul din martie, vor interpreta piese de pe primul lor album, „Monuments of Sadness” cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.

Fortress of Faith
http://www.myspace.com/fortressoffaith

Povestea Fortress of Faith incepe in iarna lui 2006 cand Vanda si Alex se alatura proiectului initiat de Mihai. Acestia produc primul material intitulat "Birth" in 2007.    
Urmeaza concerte dar si schimbari in componenta si perioade de pauza, ajungand ca in vara lui 2010 Fortress of Faith sa se concretizeze in formula actuala.
Momentan trupa lucreaza la viitorul album intitulat "Starchild".


Sursa: Stay Metal Forever
 
Data evenimentului:   March 19, 2011  | 0 Comments  | 4549 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THEATRES DES VAMPIRES la Bucuresti

  • Deoarece Cage Club Bucuresti si-a incetat activitatea, situatie total neprevazuta si nedorita, suntem nevoiti sa facem cateva precizari pentru public:

    • Stay Metal Forever programase urmatoarele evenimente in clubul Cage:

    1. Warm Up Party - OST Mountain Fest 2011
    – 5 februarie
    2. Concert Avatar, Indian Fall, Grimegod si Negative Core Project
    – 12 februarie
    3. Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion
    – 26 februarie
    4. Theatres des Vampires la Bucuresti - Moonlight Waltz Tour 2011
    - 19 martie

    • Deoarece clubul Cage se inchide, concertele vor fi mutate in alte locatii si NU ANULATE.
    • Exista posibilitatea ca cele doua concerte, respectiv din 5 si 26 februarie, sa fie reprogramate dar NU ANULATE.
    • Concertul din 12 februarie, cu Avatar, se va tine tot pe 12 februarie intr-o alta locatie (va vom anunta in timp util).
    • Concertul din 19 martie, cu THEATRES DES VAMPIRES, se va desfasura tot pe 19 martie intr-o alta locatie (va vom anunta in timp util).
    • BILETELE VANDUTE IN AVANS, invitatiile si acreditarile de presa, raman valabile atat pentru 12 februarie (Avatar) cat si pentru 19 martie (Theatres des Vampires).


    In cursul primei saptamani din februarie revenim cu detaliile finale despre locatii si date.

    Va multumim anticipat pentru suport si intelegere,

    Stay Metal Forever!

    1. Posted by staymetalforever | 30 Ianuarie 2011 01:30
COMENTARIUL TAU