TOXIC HOLOCAUST: concert in Cluj-Napoca

TRUPE: Toxic Holocaust

TOXIC HOLOCAUST (SUA) revine in Europa in cadrul turneului Euro Summer Assault 2016, turneu care va ajunge si in Romania, mai exact, in data de 12 iulie 2016 la Cluj-Napoca in clubul Flying Circus Pub.

Trupa a fost infiintata in anul 1999 de catre Joel Grind, primul album de studio Evil Never Dies fiind lansat in anul 2003.
In cei aproape 20 de ani de existenta trupa a lansat cinci albume de studio, acestea fiind promovate prin turnee atat in Europa cat si in Statele Unite.

In prezent Toxic Holocaust sunt semnati cu casa de discuri Relapse Records si se pregatesc pentru un nou turneu european care ii va aduce pentru prima data la Cluj-Napoca.

Biletele sunt disponibile in numar limitat in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la pretul de 30 lei, pret valabil pana in seara concertului, urmand ca la fata locului pretul unui bilet sa fie de 35 lei.

In perioada urmatoare vom anunta si trupele care vor urca pe scena din Flying Circus Pub alaturi de Toxic Holocaust.
   
Sursa: Extreme Promotions
Data evenimentului:   July 12, 2016  | 0 Comments  | 1403 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TOXIC HOLOCAUST: concert in Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU