TRock 5 la Cluj Napoca

TRUPE: Decease, Mörbid Carnage

RTMC si Asociatia Culturala Manifest readuc in atentie editia de Cluj a TRock - marketul de produse rock si metal ce va avea loc in acest an in clubul Gambrinus, duminica, 17 februarie 2013.

Ineditul eveniment va incepe la orele 12:00, si va prilejui – asa cum ne-am obisnuit deja –  interactiunea dintre distribuitori (distro-uri, labeluri, magazine virtuale), fani, colectionari si artisti. Lista de participanti cu stand a fost deschisa, iar pana in acest moment ne-au onfirmat prezenta:
Beauty of Pain
Bestial Rec.
Darmoth Distro
Pest Distro
Sun&Moon
Romanian Thrash Metal Club
Taine Rec.
Twilight 13 media

Intrucat anul acesta mizam pe diversitate si pe o interactivitate sanatoasa intre mai multele aspecte ale undergroundului, participarea cu stand este binevenita si incurajata din partea oricui care doreste sa se implice in acest eveniment. Solicitarile sunt asteptate la adresa  contact@rtmc.ro.

In ceea ce priveste componenta “live” cu care targul ne-a obisnuit, in acest an vom avea parte de un lineup mai mult decat generos. Astfel, incepand cu ora 19:00 targul va ceda scena celor de la MORBID CARNAGE (HU), ABLAZER (FI), GOOD MORNING BEAUTIFUL (FI) , ANOMALY (RO) , SINFOLD (RO)  si  nu in ultimul rand DECEASE, clujenii avand pregatita pentru aceasta data o surpriza ale carei detalii vor fi anuntate intr-un comunicat viitor. Doar pentru aceasta ultima parte a targului, partea de concert, se va percepe o intrare de 15RON, sub forma de bilete care vor fi disponibile in ziua targului.

Va multumim si va asteptam!
RTMC & ACM
Data evenimentului:   February 17, 2013  | 0 Comments  | 1680 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRock 5 la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU