TROOPER: concert aniversar

TRUPE: Trooper

Stay Metal Forever si Fundatia Culturala "Achil" va invita joi, 18 noiembrie la un eveniment cu totul deosebit  “Trooper – aniversare 15 ani”, ocazie cu care binecunoscuta formatie lanseaza si albumul live "15".

Evenimentul se va desfasura in The Silver Church Club din Bucuresti si va incepe la ora 20:00.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00, intrarea: 15 lei si trebuie subliniat ca albumul 15 va fi oferit publicului la intrarea in club. Acest CD nu se va gasi de vanzare nici in magazine, nici online.

Trooper, cea mai apreciata formatie de heavy-metal din Romania, lanseaza primul album live din cariera. Intitulat 15, CD-ul marcheaza varsta formatiei si include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate pana in prezent. Versiunile incluse pe discul live sunt cele interpretate in data de 16 octombrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, cu ocazia lansarii operei rock Vlad Tepes – Poemele Valahiei.

Trooper este cel mai apreciat grup de heavy-metal din Romania. Au cantat de-a lungul carierei lor de aproape 15 ani cu nume mari ale scenei rock mondiale, cum ar fi  Iron Maiden, Nazareth, WASP, Blind Guardian, Sepultura, Prodigy, Rasmus, Royal Hunt. In vara lui 2008,  au deschis la Bucuresti concertul Iron Maiden, fiind alesi chiar de celebrul solist al trupei britanice, Bruce Dickinson.
Formatia a inregistrat pe 2 discuri alaturi de IRIS: Iris 4 Motion si Aeterna.
In noiembrie 2009, Trooper au lansat noul lor disc Vlad Tepes – Poemele Valahiei, cel de-al cincelea album din cariera, printr-un show incendiar, in prezenta a peste 700 de fani, un material foarte bine primit de public si de critica de specialitate. Albumul prezinta prima opera rock de dupa revolutia din 1989.
Totodata, Trooper a reeditat deja primele 4 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop.
In 2007,2008, si 2009 Trooper au fost votati cel mai bun grup de metal,conform metal head.ro, cel mai cunoscut site de rock din Romania.

In acest moment se lucreaza la fixarea altor date de concert in cele mai mari orase din tara, care vor fi anuntate pe masura ce vor fi confirmate.

Vom reveni cu detalii despre CD si despre concertele confirmate.

Sursa: Stay Metal Forever
Data evenimentului:   October 18, 2010  | 0 Comments  | 2435 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER: concert aniversar

COMENTARIUL TAU