TURBOCHARGED si VOID FORGER: concert in Bucuresti

TRUPE: Void Forger

In data de 20.02.2014, Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Mighty Owl Productions si cu clubul B52 (str. 11 Iunie, nr. 50) va invita la editia cu numarul 15 a Urban Metal Nights, editie in care, pentru a se marca cum trebuie debutul colaborarii, va este propus un nume de zile mari ce va face cu siguranta deliciul cunoscatorilor.
 
Trupa suedeza de crust thrashing death metal, TURBOCHARGED, cel mai nou proiect al infamului Ronnie "Ripper" Olson, binecunoscut fanilor Vomitory si Gehennah ca membru fondator, dar si autorul faimosului protest muzical Ronnie Ripper's Private War, impreuna cu cei doi tovarasi ai sai de rele, Freddie si Old Nick, vin cu scopul declarat de a teleporta audienta direct in Area 666.
 
Trupa s-a infiintat in anul 2000, avand la activ 2 albume full-length (AntiXtian, 2010; Area 666, 2013) si un EP (Christ Zero, 2012).
 
Membrii trupei:
 
Ronnie "Ripper" Olson, bass, lead vocals - Ronnie Ripper's Private War, ex-GrinningMoon, ex-Gehennah, ex-Vomitory, ex-Dragnagl
 
Freddie Fister, drums, vocals (backing) - ex-Hellwar,ex-Dragnagl
 
Old Nick, guitar, vocals (backing) - ex-Domination
 
 In deschidere vor canta cei de la Void Forger (https://www.facebook.com/voidforger) din Romania, un super mix de sludge, crust si black metal, care activeaza din 2011, si pe care ii puteti asculta si aici: http://voidforger.bandcamp.com/
 
 
Accesul se poate face de la ora 20.00.
 
Bilete costa 20 lei si vor fi disponibile la intrare, in seara evenimentului.

Sursa: RTMC
Data evenimentului:   February 20, 2014  | 0 Comments  | 2773 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TURBOCHARGED si VOID FORGER: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU