UNEARTHLY: concert in Bacau

TRUPE: Put Solnca, Unearthly

Cavalleria Events prezinta turneul Baptizing Europe In Blood Tour al trupei Unearthly care va trece prin Romania si Bulgaria.

In luna septembrie, bestiile braziliene de la Unearthly ajung si in Romania pentru o serie de concerte, incluse in turneul lor Baptizing Europe in Blood 2013. In deschiderea concertelor Unearthly, publicul se va reintalni cu death thrasherii rusi de la Put Solnca alaturi de trupa de fusion metal Melancholy. Informatii despre fiecare concert in parte vor fi anuntate in curand.

UNEARTHLY - black death metal din Brazilia.
Fiind considerata drept una dintre cele mai notorii trupe de black/death metal braziliene, Unearthly si-au inceput cariera in 1998 si pana in ziua de azi se pot lauda cu o discografie impresionanta pe langa aparitiile live incendiare. Trupa se afla in continuare in turneu de promovare al ultimului album lansat, intitulat Flagellum Dei. Muzica brazilienilor poate fi descrisa ca o mixtura de riffuri taioase si greoaie, caracteristice stilului black/death sustinute de blast beaturi infernale.

PUT SOLNCA – death thrash metal din Rusia.
Put Solnca (The Path of the Sun) revin in Romania pentru a treia ora. Sunetul trupei poate fi caracterizat prin death/thrash cu influente pagan, mai mult pe partea lirica. Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa-I vada, Put Solnca este o trupa care suna brutal formata din 3 oameni, originara din Moscova. In Rusia, trupa este vazuta ca un amestesc de Soulfly, Motorhead si Slayer.

MELANCHOLY – fusion metal din Rusia.
Melancholy isi prezinta stilul experimental, sub denumirea fusion metal, ca fiind compus din multiple genuri precum doom, death, progressive si thrash. Formati in 1998, rusii au lansat pana in prezente multe material si se pot lauda cu turnee alaturi de trupe precum Lake of Tears, Paradise Lost, Moonspell, Sadist, Waltari.

Datele turneului sunt urmatoarele:
19.09 (RO) Bacau @ Pub S4
20.09 (BG) Varna @ Varna Live Club
21.09 (BG) Sofia @ 8th Ball
22.09 (RO) Bucuresti @ Question Mark
23.09 (RO) Campulung Muscel @ Pub Rock
24.09 (RO) Timisoara @ Daos Club
25.09 (RO) Cluj Napoca @ Gambrinus Pub

Unearthly
Rio de Janeiro, Brazilia - Black/Death metal
http://www.theunearthly.com
http://www.facebook.com/unearthly.official 

Put' Solnca
Kineshma, Rusia - Thrash Metal
http://www.putsolnca.ru
http://www.vk.com/club39203079

Melancholy
Moscova, Rusia - Metal / Rock / Fusion
http://www.melancholy.ru
http://www.myspace.com/melancholyband
http://www.facebook.com/Melancholyband
http://www.vk.com/melancholyrussia

Turneul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events

Data evenimentului:   September 19, 2013  | 0 Comments  | 1113 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: UNEARTHLY: concert in Bacau

COMENTARIUL TAU