Urban Metal 2: Valerinne si Tragic

TRUPE: Valerinne

B52 continua seria evenimentelor dedicate si te invita la a doua editie Urban Metal unde vom avea parte de o seara non-conventionala, post-rock/metal alaturi de Valerinne si Tragic.

Valerinne este o trupa de post-rock/instrumental, infiintata in ianuarie 2012 in Bucuresti, avandu-i in componenta pe Alexandru - chitara/soundscapes, Liviu - bas, Mircea - tobe. Muzica trupei este un amestec de sonoritati post-punk, shoegaze, post-rock si metal, iar concertele atmosferice sunt insotite live de vizualuri realizate de Anke.

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau online Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de catre presa muzicala drept unul dintre cele mai originale si remarcabile materiale ale anului. In primavara lui 2013, Valerinne pornesc intr-un turneu international alaturi de Environments, iar in urmatoarele luni va urma un al doilea material de studio ce va fi prezentat si in cadrul concertului din B52.

Trupa Tragic s-a infiintat in anul 2007 avand ca membri pe: Alexandru Ungureanu (voce), Octavian Trica (chitara), Adrian Iosif (bas), Augustin Pitica (tobe) Moraru Tiberiu (fost membru) si Marin Marcel (fost membru), intrand cu adevarat in scena underground romaneasca la sfarsitul anului 2009 intr-o formula finala si bine sudata de 4 . Formatia abordeaza un altfel de sunet prin imbinarea stilurilor muzicale underground precum punk, alternativ, grunge si metal, cu stiluri rock mai neconventionale, ca stoner metal si psihedelic.

Evenimentul incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei. Afterparty cu Buvnitz.

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea saptamanal un loc dedicat fenomenului metal. Incepand din 25 septembrie, in fiecare miercuri, ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea intr-un singur loc: B52.

Proiectul Urban Metal este creat si supervizat de Mighty Owl Productions, aceeasi echipa care a asigurat bookingul si co-productia pentru Rockstadt Extreme Fest, cel mai mare festival de metal extrem din Romania.
Data evenimentului:   October 02, 2013  | 0 Comments  | 1428 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Urban Metal 2: Valerinne si Tragic

COMENTARIUL TAU