VENOM la Bucuresti

TRUPE: Mediocracy, Venom

Cunoscatorii si ascultatorii de rock sunt rasplatiti pentru rabdarea si devotamentul lor printr-un nou concept, unic in Romania. Rock Legends isi propune sa aduca in atentia publicului roman amator de sonoritati clasice unele dintre cele mai importante trupe rock ale ultimilor treizeci de ani, primul pas fiind acela de a prezenta in premiera in Romania, doua dintre cele mai influente titulaturi metal ale sfarsitului de mileniu. Astfel, germanii de la Sodom si britanicii de la Venom vor concerta pentru prima data la Bucuresti pe 5 si 12 noiembrie 2011, in cadrul primelor doua editii ale Rock Legends, un concept care introduce pentru prima data in Romania ideea de mini-festival care sa se intample de cateva ori in fiecare an.

In 12 noiembrie, britanicii de la Venom vor urca pe scena de la Arenele Romane din capitala. Mediocracy, cea mai in voga trupa crustcore down-tempo din Romania, abia intoarsa dintr-un mini-turneu european, este cea care va deschide acest concert.

Biletele sunt disponibile incepand din 12 octombrie 2011 la pretul de 75 lei. Pentru cei care doresc sa participe atat la concertul Venom, cat si la concertul Sodom, organizatorii au scos la vanzare abonamente in valoare de 120 lei. Preturile sunt valabile pana in preziua concertului, respectiv 11 noiembrie 2011. In ziua concertului, biletele vor fi disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane la pretul de 85 lei. Abonamentele vor fi disponibile la pretul de 120 lei inclusiv in data de 5 noiembrie 2011 (ziua concertului Sodom).

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records – filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.


Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions si, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.

Data evenimentului:   November 12, 2011  | 0 Comments  | 2501 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: VENOM la Bucuresti

COMENTARIUL TAU