WATAIN, DEGIAL si KISTVAEN: concert in Club Colectiv din Bucuresti

TRUPE: Kistvaen, Watain

Formatia suedeza Watain revine la Bucuresti unde va sustine un concert pe 7 aprilie 2014 in clubul Colectiv. Trupa promoveaza ultimul material discografic, intitulat The Wild Hunt, lansat in luna august 2013 prin intermediul casei de discuri Century Media Records.
 
Actualmente considerata elita scenei black metal, grupul suedez Watain a capatat rapid statutul de nume cult, iar in acest moment este una din putinele trupe a carei muzica si concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii black metal, asa cum a fost ea conceputa inca din primii ani ai existentei sale.
 
Acest concept a propulsat numele Watain in prima liga a trupelor extreme, iar in 2013 Watain si-a lansat un al patrulea album intitulat The Wild Hunt, disponibil via Century Media Records si promovat printr-un turneu masiv international dar si concerte headliner la cele mai mari festivaluri europene.
 
Fiecare piesa a albumului are o legatura directa cu unul din simbolurile prezente pe coperta. "Dupa 120 de nopti de vointa de fier si magie arzatoare, cel de-al cincilea album de studio Watain este gata. Cu oasele frante si inimile arzande, ne-am croit drum prin cea mai adanca iarna catre o salbaticie noua, ale caror porti au fost deschise", a declarat trupa.
 
Concertul din Bucuresti va fi insusi o reprezentare macabra a universului Watain. Show-ul se va bucura de o productie vizuala unica, grupul suedez va transforma scena din Colectiv intr-un adevarat altar plin de elemente simbolice oculte cat si efecte pirotehnice. Practic, un show similar cu cel pus in scena odata cu filmarea DVD-ului Opus Diaboli.
 
Invitati speciali vor fi suedezii din Degial, promotori al curentului old school death metal, un supergrup in care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa isi va promova cel mai nou album intitulat Death s Striking Wings, lansat in 2012.
 
Showu-l este un preparty oficial pentru Metalhead Meeting 2014 care va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane !
 
Bilete concert Watain si Degial in club Colectiv:
 
- 50 lei pana pe 1 martie
- 60 lei pana pe 7 aprilie
- 70 de lei la intrare

Sursa: Metalhead
Data evenimentului:   April 07, 2014  | 0 Comments  | 1655 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WATAIN, DEGIAL si KISTVAEN: concert in Club Colectiv din Bucuresti

COMENTARIUL TAU