WHISPERING WOODS: concert in Bucuresti

TRUPE: DinUmbra, Kratos, Whispering Woods

Sambata 20 iunie 2015, in Club Fabrica (Bucuresti): Metal Under Moonlight editia a 49-a!

WHISPERING WOODS (symphonic gothic doom metal/Cluj-Napoca)

www.the-whispering-woods.com
www.facebook.com/whisperingwoodsband
www.youtube.com/whisperingwoodsband

Whispering Woods este trupa momentului in gothic metalul autohton!

Formatie tanara, cu o ascensiune spectaculoasa, Whispering Woods revine in Bucuresti dupa o absenta de trei ani! Cu o formula extinsa, ce include pe langa formula traditionala si trei prezente feminine (Alexandra Burca - soprana, Corina Hamat - mezzo-soprana si Catalina Popa - flaut, in acelasi timp membra si a formatiei Haggard), Whispering Woods vin pe 20 iunie atat cu piesele de pe primul lor album, Fairy Woods, dar mai ales cu cele de pe al doilea CD, Perditus Et Dea, care va fi lansat cu
aceasta ocazie!

Imagineaza-te la limita dintre vis si realitate, pierzandu-te printre prezente eterice intr-o padure virgina, iar tot ce auzi e fosnetul ierbii si tot ce simti e intunericul rece. Aceasta e povestea Whispering Woods, care
va putea fi urmarita pe 20 iunie, in Club Fabrica, din capitala.

-------------------------
KRATOS (dark metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial
www.uskratos.com

In 1999, la numai 3 ani de la infiintare, Kratos lansa primul album, Looking Behind the Mirror..., material ce avea sa ii propulseze rapid in elita gothic metalului autohton, album ce se afla si acum printre primele cele mai vandute albume de gothic doom din Romania. Dupa o serie de framantari in trupa, dar si de amintiri placute (formatia a impartit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago, Galadriel), Kratos prezinta in 2015 o formula mult mai solida, un stil nou, mult mai incisiv, dar si mult mai simfonic. In 20 iunie Kratos revine la Fabrica, cu un set de piese noi ce vor figura pe al doilea lor album, gata sa fie lansat foarte curand!

-------------------------
DINUMBRA (doom death metal/Bucuresti)

http://www.dinumbra.ro/  
https://www.facebook.com/dinumbra 
http://www.youtube.com/user/DinUmbraMetal

Elaborand un gen original, cu un balans intre sonoritatile brutal doom death si zone experimentale de psychedelic, progressive sau gothic, cu un echilibru elegant intre muzica si versuri, bazate pe o puternica tenta mitica si epica, la limita starilor interioare ale fiintei, DinUmbra va prezenta in 20 iunie un recital cu piese in special de pe al doilea album, Soul of a Galaxy, care va fi lansat anul acesta.

-------------------------
BETWEEN COLORS (symphonic melodic metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/betweencolors.band
http://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
https://soundcloud.com/betweencolors

Between Colors este alegerea perfecta pentru a deschide showul din Club Fabrica. Penduland intre melodic metal, simfonic, progressive si heavy metal, trupa face parte din noua generatie de formatii romanesti, sunetul fiind caracterizat de refrene puternice, pasaje agresive, dar si foarte melodioase. Pentru 20 iunie Between Colors promite un spectacol plin de energie si de pasiune!

-------------------------
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
www.fabrica-club.ro

Sambata 20 iunie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 20 lei (se accepta rezervari, cu plata in avans - relatii la 0722.814.991).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook:
www.facebook.com/events/459718660851505Sursa: Titus Constantinescu - Bestial Records
Data evenimentului:   June 20, 2015  | 0 Comments  | 2062 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHISPERING WOODS: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU